Pod koniec lipca moja chrześnica będzie brała ślub. Oczywiście jest jeszcze trochę czasu na wymyślenie prezentu, ale już wstępnie myśleliśmy co moglibyśmy dać młodym. I tak spośród koszy prezentowych, robotów kuchennych i ekspresów do kawy właśnia ta ostatnia opcja wydała nam się najlepsza. Roboty i kosze każdy kupuje, a ekspresu raczej nikt im nie kupi. Dodam, że młodzi często pijają kawę i bardzo lubią Co sądzicie o takim pomyśle? Jakie ekspresy są teraz dobre? Gdzie ewentualnie w Warszawie możnaby pójść i pooglądać modele?
najlepsze to cisnieniowe Saeco lub Krups ale mają swoją cenę.
Moim zdaniem pomysł dobry, tylko żebyście kupili porządny ekspres, żeby im służył lata Ja się za bardzo nie znam na modelach, nasz ekspres wybierał i kupował mąż. Wiem tylko, ze to Saeco, służy nam już z dobre 2 lata i chwalimy sobie
Aha, jeśli chodzi o Warszawę to kupowaliśmy w serwisie chyba na Bemowie, Flint się nazywał? Jakoś tak
Pomysl jest dobry. A do tego jesli lubia kawe to napewno bedzie dla nich uzyteczny. Tylko kup taki lepszy a nie z tych godszych ,bo co im z prezentu, ktory sie zaraz popsuje. Ja mam ekspres cisnieniowy z Tchibo i sluzy mi juz kilka lat , nie mam zadnych zastrzezen , no i kapsulki do nich nie sa wcale takie drogie jak do innych :-)
Super pomysł! Prezenty praktyczne zawsze są na plus,szczególnie jeśli masz pewność, że lubią kawę.