Ekspres do kawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Ekspres do kawy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ekspres do kawy

Witam czym odkamieniacie eksspress do kawy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ekspres do kawy
ewcia 80 napisał/a:

No jasne:). Z tego co pani w sklepie mówiła, była kiedyś reklamacja. Ekspres nie był odkamieniany i zarósł kamieniem. Reklamacji nie uwzględniono, nadawał się do wywalenia

3

ewcia 80 napisał/a:

Środkami do tego przeznaczonymi stosowanymi regularnie nie dopuszczając do tego by zarósł kamieniem, więc każdy środek dobry smile
Do mocniejszego, nie wiem, nie mam tego problemu

4

Do De Longhi Dinamica dołączony był dedykowany odkamieniacz a express sam informuje kiedy należy go odkamienić.

5

Istotka6 napisał/a:
ewcia 80 napisał/a:

Środkami do tego przeznaczonymi stosowanymi regularnie nie dopuszczając do tego by zarósł kamieniem, więc każdy środek dobry smile

Alw wlewasz wodę tak jak robisz kawę i do tej wody preparat do tego przeznaczony i włączasz jak się robi kawę tyle że to odkamieniacz tak?

6

ewcia 80 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:
ewcia 80 napisał/a:

Alw wlewasz wodę tak jak robisz kawę i do tej wody preparat do tego przeznaczony i włączasz jak się robi kawę tyle że to odkamieniacz tak?

Nie wiem jaki masz ekspres. U mnie sam wyświetla kiedy należy, włączam tryb odkamieniania, dodaje preparat do zbiornika z wodą. I tyle, pilnuję tylko, wymieniam wodę. Ja na tym się nie znam, nie wnikam co tam się dzieje i jak big_smile zresztą na ekranie mam też instrukcje co trzeba zrobić, a na ekspresach się nie znam

Poczytaj jak to się u Ciebie robi, w razie wątpliwości zanieś do serwisu.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Ekspres do kawy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024