żele i spraye na dłuższy stosunek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » żele i spraye na dłuższy stosunek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: żele i spraye na dłuższy stosunek

Jak w temacie czy ktoś stosował takie żele lub spraye przedłużające stosunek?? Czy to w ogóle działa i czy są jakieś skutki stosowania takich wynalazków?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: żele i spraye na dłuższy stosunek

Raz kupiłem chusteczki OC Wipes. Nie widziałem jakiś różnic. Osobiście nie polecam.
Innych środków nie próbowałem aczkolwiek podchodzę do tego sceptycznie - a 99% info w net to ściema i reklama. Sam działa w branży marketingowej i wiem że spora ilość "opinii" o produktach to teksty pisane ne zlecenie i z rzeczywistą opinią nie mają nic wspólnego.

3

Odp: żele i spraye na dłuższy stosunek

Znieczula penisa i się nic nie czuje. Czy o to Wam chodzi? Pewnie nie...

Z natury wynika, że mężczyzna ma krótki czas od podniecenia do orgazmu, aby kobietę szybko zapłodnić. Kobieta potrzebuje więcej czasu, aby wielu mężczyzn mogło ją zapłodnić. Tak po prostu jest -- facet kończy dość szybko.

Poczytaj książkę Ian Kerner -- "Jej orgazm najpierw".

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » żele i spraye na dłuższy stosunek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024