Temat: Najlepsze żele intymne

Dziewczyny chce pierwszy raz użyć żelu intymnego podczas seksu. Może pytanie wydać się głupie, ale...  jakie są najlepsze smile
Ogólnie czytałam, ze niektóre powodują poprawę wrażeń intymnych.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najlepsze żele intymne

Durex ma fajne żele, w sume wszystkie są spoko, nie polecam tylko tych owocowych bo dla mnie nie mają smaku, poza tym pachna bardzo chemicznie i kilka razy przetestowałam i leży gdzieś tam głęboko w kącie. Świetny jest libi gel, jest to żel poprawiający odczucia, ogólnie poprawia wrażenia podczas seksu, sama jak go użyję mam wrażenie, że czuję o wiele więcej i łatwiej jest mi osiągnąć orgazm. Polecam zwracać uwagę na to aby lubrykanty były na bazie wody. Te na bazie silikonów bardzo się lepią i są średnio przyjemne.

3

Durex mega, smarujesz i się kleisz, a zaraz wysycha.

-

4

Słaba że mnie dziewczyna, ale wtrącę swoje trzy grosze. Polecam oliwkę do masażu. Na początek masaż po całości, a na koniec odrobinę więcej na .... Po pierwsze rzadziej uczula, po drugie masz z głowy grę wstępną, po trzecie zyskujesz mega miękką skórę.

5 Ostatnio edytowany przez jagnam (2019-08-13 14:22:04)

Lagrange napisał/a:

Słaba że mnie dziewczyna, ale wtrącę swoje trzy grosze. Polecam oliwkę do masażu. Na początek masaż po całości, a na koniec odrobinę więcej na .... Po pierwsze rzadziej uczula, po drugie masz z głowy grę wstępną, po trzecie zyskujesz mega miękką skórę.

Również polecam oliwkę do masażu - fajnie rozgrzewa, na grę wstępna pierwsza klasa smile

Jeżeli chodzi o Libi gel, nie jest drogi biorąc pod uwagę wydajność i zupełnie spełnia założenia smile. Co do samego działania... Daje radę, moim zdaniem efektywniejszy od tych wszystkich durexów. Chociaż też trochę niestety droższy.

6

Lagrange napisał/a:

Oliwka do masażu nie będzie reagować z prezerwatywami?

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Zbieram Przegrywów jak Pokemony.

7

Lady Loka napisał/a:
Lagrange napisał/a:

Oliwka do masażu nie będzie reagować z prezerwatywami?

Nie wiem, nie używam.

8

A czy ten zel nie powoduje pieczenia? Pytam się bo spróbowałam durex intense i mnie piekło sad

9

Jest to trochę inny żel. Durex intense równiez miałam, polubiłam podobnie jak libi gel, jednak w przeciwieństwie do niego powoduje uczucie zimna oraz gorąca. Na przemian. Zastanów się czy Cię nie piekło bo czy przypadkiem nie masz uszkodzeń oraz zadrapań. Być moze dlatego tak masz. A jak Ci sie nie podoba to wyrzuć. Seks ma sprawiać przyjemnosć a nie ból wink

10

A mi z tych smakowych durex podpasował:
Wiśniowy super
Truskawkowy trochę w gardło gryzie tongue
Teraz mam jakieś owoce egzotyczne (zielony) i jest najlepszy
Co do libi gel to mam ciągle w koszyku w sklepie i w koncu pewnie sobie zamówię. Szkoda, ze jest jedynie przez internet a nie ma w sklepach.

11

Ale że go jadłaś? Brawo...

Najlepiej zamówić jakiś normalny żel na bazie wody, bez zapachu, bez smaku ze strony z akcesoriami erotycznymi. Są tam opinie, są oceny, jest dużo więcej marek i firm, dużo więcej wyboru.
Ja przetestowałam durexa, unimila, jakiś jeszcze rossmanowy żel i dopiero taki kupiony w sklepie, który zajmuje się dystrybucją takich żeli faktycznie spełnia swoje zadanie. Nie wysycha, nie klei się, jest świetny.

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Zbieram Przegrywów jak Pokemony.

12 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-03-27 20:29:48)

Jezu Chryste... Proszę Cię, zrób sobie przysługę i nie słuchaj opinii tych ludzi, oprócz Lady Loka, która jedyna rzeczowo poradziła.

Pamiętaj, że potrzebujesz produktu, który znajdzie się W TWOIM CIELE. Oliwka, to jedna z najgorszych rzeczy, które Ci mogą polecić, ponieważ zawiera petroleum i nie nawilży, ale doprowadzi do wyschnięcia narządu, co doprowadzi do obtarć i w konsekwencji nawet do wytworzenia komórek rakowych! Te żele Durexa są ok, ale są przereklamowane, drogie i radzę spojrzeć na skład. Osobiście ich nie polubiłam, bo szybko wysychają i kleją się.

Najlepsze produkty będą te na bazie wody, oraz silikonów, ponieważ reaktywują się z wodą, śliną, płynami ustrojowymi, potem. Aczkolwiek na bazie samej wody będzie super. Osobiście używam produktu o nazwie tutaj była nazwa produktu, którą zapewne bezinteresownie chciano podnieść wątek sprzed 2 lat, którego butelkę 0.5 litra można kupić na amazonie za 23zł i wystarcza na długo. Spróbuj jakiegoś z dodatkiem silikonów, ale to już wydatek około 100zł za 250ml.

Baw się bezpiecznie

13

Potrzebuję jakiś mocno potęgujący podniecenie.

14

Kiedyś miałam kilka smakowych żeli durexa- wiśnie, Ylang-Ylang i truskawkę. Do masażu fajnie, smak zachęcał. Ale klei się to strasznie. I w okolicach intymnych powodowało swędzenie.. Aktualne o wiele bardizej wolę libi gel, żel trochę trudniej dostępny ale o wiele lepiej potęguje doznania.

15

Zdarzyło się kilka razy użyć tego niebieskiego - zwykły, najzwyklejszy. Może spróbuj tego rozgrzewającego, który potęguje doznania... on w sumie powoduje takie łaskotanie i większe uwrażliwienie, może ci się spodoba. Co do libi gel to nie słyszałam.... Gdzie to kupujesz?

16

Libi gel chyba tylko do dostania w sieci. No ja przynajmniej w sklepach stacjonarnych nie widziałam.

17

Mamy libi gel i muszę tutaj potwierdzić to co pisze koleżanka Naprawdę fajny. W ostatnim czasie nasz najlepszy zakup jeśli chodzi o zabawki intymne. Używamy praktycznie codziennie. Siła działania jest naprawdę dobra, bo wystarczy jedynie odrobina wielkości kuleczki grochu, aby zadziałał. Używam go głównie na lechtaczce, ale oczywiście można rozsmarować go wszędzie. Co ciekawe to działa również na mojego męża ale on unika ponieważ lubimy długo a on pod jego wpływem o wiele szybciej kończy. Swoją drogą to polecicie może coś do sexu analnego? Bo jednak zele stymulujące nie dają takiego mocnego poślizgu.

18

Sama zastanawiałam się nad jakimś żelem intymnym ale pobudzającym. Od razu mówię, ze wszystkie zele rozgrzewające odpadają bo mnie po nich piecze tak wiec nie jestem w stanie ich używać.
Co sądzicie o durex intense?

19

Jeśli te czerwne żele Ci nie przypadły do gustu to na pewno durex intense Ci tez nie przypadnie. Również ma podobne działanie ale o wiele mocniejsze. Sama go używałam, ogólnie mam do niego mieszane uczucia. Z jednej strony jest przyjemnie bo fajnie pobudza. Z drugiej strony nie odpowiada mi to, ze bardzo mnie piecze jak mam jakieś podrażnienia. Polecam wypróbować sobie żel libi gel Moim zdaniem znacznie przyjemniejszy.

20

Dostanę w jakinmś rosmanie czy coś?

21

No właśnie nie, sama natknęłam się na niego zupełnie przypadkiem bo na innym forum jedna dziewczyna sobie ten zel bardzo zachwalała tak wiec postanowiłam przetestować i.... jestem w sumie po wrażeniem, bo żel bardzo przyjemny. Po drugie nie szczypie oraz nie podrażnia tylko powoduje znacznie przyjemniejsze doznania. Ma się o wiele większe odczuwanie każdego dotyku. Wystarczy jedynie kropla wielkości nasiona groszku oraz to wystarcza do o wiele lepszych doznań. Musiałabyś sama wypróbować. Jest dostępny w sieci, cena moze nie jest jakaś zachęcająca ale w sumie to nie trzeba go dużo i my jedno opakowanie mamy od kilku dobrych miesięcy i nie zanosi się na to aby miało się skończyć.