trudna sytuacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: trudna sytuacja

Drogie Panie,

Zwracam sie do was z prośba o radę i dobre słowo. Kochałem sie z moja kobieta w sobote(02.04). Zachowalismy sie nie odpowiedzialnie i kochaliśmy się bez użycia antykoncepcji. Spełniłem się na zewnątrz, lecz nasienie dostało sie na warg sromowych mojej wybranki. I stad moje pytanie. Czy mogła zajść w ciąże? Strasznie sie denerwuje. Jej okres nastal planowo 4 dni po współżyciu. Czy miala wtedy dni bezpłodne i nie mamy się czym martwić? Proszę drogie Panie o garstkę informacji abym obeznal sie w temacie i ukoiło to moje nerwy wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: trudna sytuacja

Bardzo mało prawdopodobne, ale nerwy ukoi test. Choć prawdziwym balsamem na skołatane nerwy będzie dopiero odpowiedzialne współżycie.

3

Klio napisał/a:

Bardzo mało prawdopodobne, ale nerwy ukoi test. Choć prawdziwym balsamem na skołatane nerwy będzie dopiero odpowiedzialne współżycie.

optymistka smile

4

Jesli dostala okresu normalnie to chyba wszysko ok? komórka nie zdarzyłą sie zagneizdzic chyba mam racje ?

5

Nie wiem czy sa prowadzone jakies badania na ten temat, ile kobiet mogło zajść w ciąże w taki sposob. Sama kiedys rozmawiałam z lekarzem i powiedział mi, ze to mało prawdopodobne, ale jednak możliwe jesli ma sie ogromnego pecha - bo to przeciez nie chodzi o to, w jaki sposob nasienie sie dostanie do wewnątrz, tylko wlasnie czy dostanie sie czy nie. Czyli teoretycznie mozna zajść w ciąże w taki sposob jesli sperma sie znajdzie w takim miejscu. Z tego co usłyszałam.
Ale skoro dziewczyna dostała okres to chyba ciąże wyklucza. Dla pewnosci test warto zrobic smile

6

adiaphora napisał/a:
Klio napisał/a:

optymistka smile

No, ale skoro Pan pisze:

diox napisał/a:

Spełniłem się na zewnątrz, lecz nasienie dostało sie na warg sromowych mojej wybranki.

to jak tu nie być optymistką big_smile

Mam jednak przeczucie, że chodziło Ci o drugą część mojego postu. Cośtam o odpowiedzialnym współżyciu wink

7

Klio napisał/a:
adiaphora napisał/a:
Klio napisał/a:

optymistka smile

No, ale skoro Pan pisze:

diox napisał/a:

Spełniłem się na zewnątrz, lecz nasienie dostało sie na warg sromowych mojej wybranki.

to jak tu nie być optymistką big_smile

Mam jednak przeczucie, że chodziło Ci o drugą część mojego postu. Cośtam o odpowiedzialnym współżyciu wink

Ty zawsze wiesz, o co mi chodzi, w przeciwieństwie do mojego męża wink

8

Drogie Panie czyli nie ma powodów do zmartwień? na innych formach czytałem, że przed i po miesiączce są dni nie płodne. Czyli istnieje małe prawdopodobieństwo że jednak moja ukochana zaszła w ciąże ?  Krwawienie wystapiło normanie smile

9

Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest generalnie małe, biorąc pod uwagę, że zarówno plemnik jak i komórka jajowa żyją max kilka dni - i wcale nie tak łatwo wycelować w to okienko. Cały wic w tym, że u różnych kobiet to okienko występuje w różnym momencie i ciężko jest generalizować - zawsze znajdzie się jakiś nieszczęsny wyjątek i nikt ci w internetach nie zagwarantuje, że twoja kobieta akurat takim wyjątkiem nie jest. Można zajść w ciążę tuż przed miesiączką albo w jej trakcie - szanse są minimalne ale są.

Zróbcie test, to będziecie mieć pewność.

10

Może był tam jakiś plemnik "Rambo" i przedostał się po cipce do środka... może... taka fantastyka.
Po drugie w prejakulacie podobno są plemniki...

A z doświadczenia -- masz 0.0001 szans na ciążę.

11

Gary napisał/a:

Może był tam jakiś plemnik "Rambo" i przedostał się po cipce do środka... może... taka fantastyka.
Po drugie w prejakulacie podobno są plemniki...

A z doświadczenia -- masz 0.0001 szans na ciążę.

Rambo z pomocą Macgyvera by rady nie dał....

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024