Dlaczego nie mogę poznać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dlaczego nie mogę poznać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Dlaczego nie mogę poznać?

Dziewczyny, bo to do Was zwracam się z pytaniem,  dlaczego nie mogę Was poznać? Może to Wy nie chcecie poznać mnie? Jestem młoda, otwarta, umiem słuchać. Uwielbiam czytać. Mój telefon milczy, dostaje tylko smsy od niego i z sieci. Czasami zastanawiam się po co mi w ogóle ten telefon? Zaoszczędziłabym miesięcznie kilka złotych. Na mail dostaje tylko spam, a GG się tak zakurzyło, że ledwo hasło sobie przypomniałam. Próbowałam się udzielić na forum raz, próbowałam drugi, trzeci i czwarty, a nawet piąty. Efekty były, a jakże. Poznałam w ten sposób kilka ciekawych osób. I to koniec. Kilka maili, fajnie, ale znikają. Chyba jakaś toksyczna jestem. Nie chcę poznać kogoś desperacko. Mam dzieci, mam faceta, mieszkam od ponad 2 lat w nowym mieście, pracuję. Mam w życiu problemy, każdemu się zdarza, ale bez obaw, nie zasypuję nikogo lamentem. Nie liczę, że poznam kogoś ze swojego miasta. Ale czemu by nie? Mało komu może się chcieć to czytać. Trudno. Nie zmuszam. Mam cichą nadzieję, że ktoś tak jak ja, chce poznać. Świat jest taki duży, znajdzie się ktoś dla mnie? Mam 24 lata, nie jest dla mnie istotny wiek. Skąd, też nie ma znacznia. Trzymam kciuki za nową znajomość.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego nie mogę poznać?

Zostaw jakiś kontakt:-)

3

Odp: Dlaczego nie mogę poznać?

Mój mail jest podany w profilu. Serdecznie polecam korzystanie z tej opcji wink niestety jako "nowy" użytkownik nie mogę tu jawnie podać adresu. A regulaminów łamać nie zamierzam smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dlaczego nie mogę poznać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024