Stres i przyplyw adrenaliny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Stres i przyplyw adrenaliny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Stres i przyplyw adrenaliny

Czesc wszystkim. Jestem facetem jak widac po nicku i szukam podpowiedzi na chociaz jedno moje pytanie. Bede podawal je stopniowo postami bo nie chce  sie naprodukowac i nie dostac odpowiedzi. Problem lezy w tym ze dostaje strasznego kopa adrenaliny gdy zadzwoni dzwonek do. Drzwi, budzik lub gdy zadzwoni domofon. Budziki mam mile dlla ucha, spokojne (cwierkanie ptakow) mimo to i tak dostaje kopa. Mam tez problemy ze snem. Albo nie potrafie zasnac albo budze sie w nocy (tak jak teraz) i juz nie potrafie zasnac. Mam dopiero 20 lat! Pracuje na 3 zmiany, a problemy z moja osobowoscia uznaje za naprawde  duze. Czy ktos odpowie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Stres i przyplyw adrenaliny

Witaj. Wszystko wskazuje na to, że bardzo się czymś denerwujesz i potem są tego takie skutki. Jeśli mocno reagujesz na dzwonek do drzwi, to może oznaczać, że boisz się, że ktoś niespodziewanie Cię odwiedzi. A jeśli reagujesz lękiem na budzik, to może oznaczać, że nie chcesz, by coś nastąpiło. Boisz się tego, denerwujesz i dlatego nie pozwala Ci to spać, odpocząć.
Zastanów się czym się denerwujesz i dlaczego.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Stres i przyplyw adrenaliny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024