zachowanie dziewczyny po randce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zachowanie dziewczyny po randce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1 Ostatnio edytowany przez Isco21 (2016-03-10 08:46:02)

Temat: zachowanie dziewczyny po randce

Poznałem pewną dziewczynę. Mam 23 lata , ona 19. Dość długo pisaliśmy i bardzo mnie polubiła, sama zaczęła podrywać pierwsza. Spotkałem się z nią. Patrzyła mi głęboko w oczy, prowokowała, tak ,że się na nią rzuciłem w sensie by pocałować, ale odwróciła głowę w drugą stronę i mnie przytuliła. Ale wcześniej pisała ,że jak będę ją chciał pocałować do głowy nie odwróci. Na spotkaniu smiała się, dotykała moich włosów, bawiła się brwiami, dotkneła nawet moich ust palcami. Za policzki ciągła. Robiłem to samo. Dotykała nogą o nogę moją jak siedzieliśmy. W restauracji siedzieliśmy na przeciwko siebie to uderzyła swoją nogą o moje palce. to podniosłem nogę do góry, a ona swoimi nogami zakleszczyła moją. i powiedziała zebym usiadł obok niej. siadłem, kładła głowę na moim ramieniu, wyciągała mi łańcuszek spod koszulki. Nawet klaty dotykała przez bluze, pytała czy może. A na koniec spotkania powiedziałem jej" buziak ?" to powiedziała ze nie ma całowania na 1 randce. Potem wieczorem napisała mi "ze zaluje ze nie chciała buzi, bo głupio tak na końcu randki i odrazu jadę. Ze jak na drugiej randce w srodku randki mogę ją pocałować jeśli chce. I ze nie chce czekac z 2 randką. Pisała mi ,że dziwnie się czuła tak w środku, ze trochę się bała. ja pytam ze mnie ? a ona ze nie, nie wiem, taki lęk, pierwszy raz tak miałam, ale było miło. I teraz pare dni po randce tam gadamy i napisała dzisiaj tak ""ale jak nam nie wyjdzie to nie zostaniesz chu*m tak jak mowiles?" powiedziałem tak na poczatku nie wiem dlaczego. ale mniejsza z tym. odpisalem ze nie. ona "boje sie ze nie bedzie miedzy nami tego czegos tej chemi i nie wyjdzie, i nie zaiskrzy a bardzo bym chciałą dupko moja lubie cie bardzo smutny uśmiech" napisałem jej ze nie chce żeby się źle przy mnie czuła. A ona ze dobrze spokojnie mam swój rozum. I chce się spotkac. No tak powiedziała że się boi ale nie wie czego. Dziwna jest od czasu naszego spotkania. Najwidoczniej nie zaiskrzylo. Ale ma w głowie idealny obraz mój. Jak sama powiedziała . Jestem jej ideałem . Już nie wiem co mam robić. Czuję się trochę jak zabawka. Tak jej odpisałem. To odpisala mi. Ze nie jestem zabawka. I nie chce zebym się tak czuł z jej powodu i może daj sobie spokoj bo ja nie chce żebyś tak myślał i cie ranić. Okazalem się taki sam jak na spotkaniu jak sobie wyobrazala. No ale dziwię się czuję i ma lęk przed czyms

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Garance_30 (2016-03-10 10:06:15)

Odp: zachowanie dziewczyny po randce

Facet, idz po rozum do głowy. Spotkaliście się raz w realu i nie zaiskrzyło (stąd to jej odsunięcie, w sumie od razu ci powiedziała). A że sobie tam pisaliście jakiś czas..., no przecież z tego nic nie wynika, raczej jest jak z czytaniem książki - coś się w głowie wyobraża, jakiś film idzie. Poderwij następna i nie trać na to czasu. W przeciwnym wypadku będziesz robił sobie nadzieję (w sumie na podstawie czego, jakie są twoje motywacje? big_smile), na coś, co od początku nie było "tym" smile.

3

A mi się wydaje, że ona po prostu jeszcze nie dojrzała. Niestety. W tym wieku jeszcze dziewczyna ma różne zachwiania psychiczne. Ja też kiedyś NAGLE i chyba cały dzień zaczęłam płakać do mojego chłopaka (jak się z nim super układało), że boje się, że to się skończy itp itd. Miałam wtedy dokładnie 19 lat:) Jak masz ochotę na takie "zabawy w kotka i myszkę", to proszę bardzo, ale nie licz na to, że to szybko minie. Myślę, że tu może być potrzebny dłuższy czas - może parę lat. Oczywiście jest jeszcze inna możliwość - może to być rodzaj głupiej "zabawy" albo objaw choroby psychicznej..

4 Ostatnio edytowany przez Isco21 (2016-03-12 19:42:34)

Nic z tego. Powiedziała ze przez swój mętlik w głowie nie może mnie zwodzic. Ze spotkała byłego i dalej coś czuję do niego. Nie wie czy go kocha. Ale nie chce mnie ranić ze jestem cudowny. I bardzo żałuję ze nie moze ze mną być. Ze jesteśmy podobno bardzo. I bardzo jej wstyd. Czuję się podle mówi. Ze ma nadzieje ze spotkań kobietę która pokocha mnie tak mocno jak ona polubi mnie  . Ale może dac mi tylko przyjaźń. Ze jestem fajfajniejszym facetem jakiego zna . I nie wie czy do niego wróci. Ale jak nie wroci i będzie wolna uczuciowo to chciałaby zebym dał jej szanse.

5

farfalla napisał/a:

A mi się wydaje, że ona po prostu jeszcze nie dojrzała. Niestety. W tym wieku jeszcze dziewczyna ma różne zachwiania psychiczne. Ja też kiedyś NAGLE i chyba cały dzień zaczęłam płakać do mojego chłopaka (jak się z nim super układało), że boje się, że to się skończy itp itd. Miałam wtedy dokładnie 19 lat:) Jak masz ochotę na takie "zabawy w kotka i myszkę", to proszę bardzo, ale nie licz na to, że to szybko minie. Myślę, że tu może być potrzebny dłuższy czas - może parę lat. Oczywiście jest jeszcze inna możliwość - może to być rodzaj głupiej "zabawy" albo objaw choroby psychicznej..

Dokładnie!

6

Zerwalem kontakt z nią. Napisałem że nasza relacja do nikad nie prowadzi. A takie pisanie o dupie marynie jest bez sensu skoro nie chce się spotykać. Ze podjęła decyzję i ze wie co dla niej dobre. Zyczylem szczescia z bylym. I ze nie mam zamiaru robic za zapchaj dziure. I ze jeśli w przyszłości zmieniła być decyzje to nigdy bym jej nie wybaczyl i nie dał szansy

7 Ostatnio edytowany przez Harvey (2016-03-14 21:06:01)

Po mesku zalatwiona sprawa smile

8

Harvey napisał/a:

Po mesku zalatwiona sprawa smile

Nie do końca. Rano coś we mnie pękło i pozyczylem jej miłego dnia. I zaczęła się ostra wymiana zdań.  Ze mam autyzm ze jestem kompletnym imbecylem . I zebym poszedl sie wyplakac mamie w spodniczke mamisumku.  Ze nie wiem czego chce. Napisałem jej . Ze mogła mi nie zawracać głowy. I napisała narazie . Czy nie rozumiem po polsku.

9

Teraz coś do Ciebie dotarło?

10

Nie potrafisz, tak po prostu, po męsku "zamknąć za sobą drzwi"?

11

Już je zamknąłem . Po prostu pękło we mnie coś wtedy i tyle. Na prawdę to strasznie przykre jest. Były jej nagadal. Bo akurat wrócił z holandi 4 dni przed naszą randka . I po naszej randce spotkali się wieczorem na imprezie. Nawet po imprezie mi pisała że chce buzi i chce drugiego spotkania. A on ma spadać . Ze dała mu do zrozumienia ze jest zajęta. Mogłem się bardziej cieszyć? Chyba nie. A po paru dniach. Zaczęła się oddalać. Kontakt się urywal . I w końcu napisała to... ze coś do niego czuję. I nie może mnie więcej ranić. To takie słabe. A tak się zarzekala. I po nim jechała. Ze nie da mu nigdy szansy . A teraz. Ze nie wie czy do niego nie wróci.  Jak będzie chciała. Boże to takie nie fair.

Jak ja się mam czuć co ? Jak śmieć.  Po takim czyms

12

Sytuacja bardzo przykra, laska zachowała się beznadziejnie. Na szczęście poboli i w końcu przestanie. Nie dobijaj się sam, nie roztkliwiaj nad tym, że masz się czuć jak śmieć i nie zaklinaj Boga, bo to chyba jednak nie ten kaliber dramatu życiowego.

Na przyszłość już wiesz, że nie ma co opierać się na wymianie wiadomości, bo spotkanie w realu dopiero weryfikuje relację. I że jak na horyzoncie widzisz cień byłego, co się za panną wlecze, to nie ma co w taką znajomość inwestować.

13

Isco21 napisał/a:

Już je zamknąłem . Po prostu pękło we mnie coś wtedy i tyle. Na prawdę to strasznie przykre jest. Były jej nagadal. Bo akurat wrócił z holandi 4 dni przed naszą randka . I po naszej randce spotkali się wieczorem na imprezie. Nawet po imprezie mi pisała że chce buzi i chce drugiego spotkania. A on ma spadać . Ze dała mu do zrozumienia ze jest zajęta. Mogłem się bardziej cieszyć? Chyba nie. A po paru dniach. Zaczęła się oddalać. Kontakt się urywal . I w końcu napisała to... ze coś do niego czuję. I nie może mnie więcej ranić. To takie słabe. A tak się zarzekala. I po nim jechała. Ze nie da mu nigdy szansy . A teraz. Ze nie wie czy do niego nie wróci.  Jak będzie chciała. Boże to takie nie fair.

Jak ja się mam czuć co ? Jak śmieć.  Po takim czyms

Chłopie nie tragizuj, wyciągnij z tej historii lekcję - że ludzkie uczucia są nieprzewidywalne. Mogło jej się wydawać, ze nic dla niej były nie znaczy a jednak. Jeśli ktoś emocjonalnie o kimś mówi, nawet w negatywach to znak, ze jeszcze nie do końca sprawa zakończona. Ani Ty na to wpływu nie masz.

Normalnie masz się czuć - tak się po prostu dzieje - nie bierz tego do siebie. Następnym razem będziesz wiedział na co zwracać uwagę przy lokowaniu uczuć w jakąkolwiek osobę - że trzeba sprawdzić czy wszystkie nitki łączące ją z przeszłością są zerwane.

14

No tak. 70 tyś wiadomości od 4 miesiacy. Średnio od 5:30 do 21. Ma się nijak jak spotkanie 3 godzinne.

Będę wiedział że na przyszłość trzeba jak najszybciej doprowadzić co spotkania. I nie pisać zbyt dużo. I ewentualnie sprawę wybadac.  Zachowała się po swinksu. Ale powiedziała że wszytsko było okej i podobało jej się. I to nie moja wina. Ona zawaliła i tyle. Gdyby tak bardzo mnie chciała. Nawet by nie wysłuchała byłego.

15

Isco21 napisał/a:

No tak. 70 tyś wiadomości od 4 miesiacy. Średnio od 5:30 do 21. Ma się nijak jak spotkanie 3 godzinne.

No tak. Bo pisać przez internet/smsy/mail/fb czy co tam jeszcze, to można co się chce. A na żywo trudniej kit wciskać.

Wina nie twoja.

16

Nie mam zamiaru sie mscic. Sytuacja przykra i jak zachowanie beznadziejne. Ale cóż. Nigdy tak nie zrobię żadnej kobiecie. Zerwalem kontakt. Coś pękło we mnie. Dostałem pojazd. Tak mi napisała.

"ja chciałam sie z tobą przyjażnic, pisalibysmy prawie tak samo tylko bez podrywania. chciałam byc miła, wysyłalam buiziaki ale ty wolałes drązyc temat i mnie obrażać niz pogadac. odtrąciłes mnie i skonczyłes znajomosc to prosze bardzo teraz nie wracaj na kolanach z podkulonym ogonem" i potem zaczęła od imbecyli i auyzmu.

No ja wolałem drążyć temat. I nie obrazalem jej. Napisałem jej że jest okropna. Pisała mi ze były ma jej dac nawigację bo jedzie. To ja z testem. Ze mam nadzieję ze dupy też da. Ale to wcześniej było. Klocilismy się. Nie potrafiłem milczeć.

17

Dzisiaj rano myje zęby. Patrzę ktoś dzwoni do mnie z aplikacji Messenger. Patrzę ona. A po chwili wiadomość. " przepraszam, jesteś pierwsza osoba na liście kontaktów, telefon mi się zacial i przypadkiem zadzwonilam" odpisałem ze spoko. I pyta co u mnie. To pisze jej co u mnie. I ze wszystko ok. Opisała fajnie:)

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zachowanie dziewczyny po randce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024