Czy samozaspokajanie się kiedy jest się w związku i ma się wyższe libido aniżeli partner jest ok czy też nie powinno się tego robić?
A co znalazłeś jakiś kodeks co się w związku powinno a co nie i nie wiesz co zrobić?
A ty nie dostałaś takiego na 18 - stke?;)
Zapytaj partnerki.
Nawet gdybym dostała to nie uznaję żadnych autorytetów w takich sprawach
Jestem Ciekaw waszych opinii;)
słyszałam od wielu facetów, że pomimo posiadania żony/ dziewczyny lubią się pozabawiać sami. ponoć u facetów to naturalne
Ja nie widzę problemu. Mam partnerowi z abraniac? Czulabym się jak tyran. Póki mnie nie zdradza, nie odtraca,I mnie kocha to w czym ma mi przeszkadzać że sam sobie coś tam majstruje. Po prostu tego nie chce widzieć bo to krepujace dla.mnie. I tyle
Czy samozaspokajanie się kiedy jest się w związku i ma się wyższe libido aniżeli partner jest ok czy też nie powinno się tego robić?
Należy koniecznie to robić, aby wyrównać sobie libido.
da.vinci01 napisał/a:Czy samozaspokajanie się kiedy jest się w związku i ma się wyższe libido aniżeli partner jest ok czy też nie powinno się tego robić?
Znaczy się nie działasz dostatecznie na partnerkę, przez co ona ma mniejszą ochotę a Ty jedziesz na ręcznym żeby do niej wyrównać.
Sprytne rozwiązanie ...
A to już chyba Twoja sprawa. Ty decydujesz.
Co Ty robisz? Bezwstydnico!!! Złóż samokrytykę.
Gary napisał/a:da.vinci01 napisał/a:Czy samozaspokajanie się kiedy jest się w związku i ma się wyższe libido aniżeli partner jest ok czy też nie powinno się tego robić?
Znaczy się nie działasz dostatecznie na partnerkę, przez co ona ma mniejszą ochotę a Ty jedziesz na ręcznym żeby do niej wyrównać.
Sprytne rozwiązanie ...
Pytam o opinie obydwie strony;)