Szyjka macicy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Szyjka macicy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Szyjka macicy

witam was 2 lata temu lekarz wykryl u mnie torbielkie na szyjce macicy i silne zapalenie jajnikow nic z tym nie robilam bralam antybiotyk augumentin jakis czas sie uspokoilo potem znowu sie nasilalo bol trwal 1,2 dni potem przestawalo mam duzy problem z okresem ma co 2 mies okres i twa ona od 2,3dni ale bardzo mocna bol nasilil sie bardzo w nowy rok nic juz nie pomagalo jedynie troche cieple oklady bol jest caly czas i on sie nasila przewaznie wieczorami wieczorem bardzo mnie zaczol mnie bolec brzuch i leci mi przeźroczysty śluz z czerwonymi tak jakby krwinkami co to może oznaczać ? pozdrawiam;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szyjka macicy

Trzeba iść do ginekologa.
Przecież nikt Ciebie nie zdiagnozuje na Forum.

3 Ostatnio edytowany przez viktor (2016-04-23 17:06:21)

Odp: Szyjka macicy
mala43 napisał/a:

witam was 2 lata temu lekarz wykryl u mnie torbielkie na szyjce macicy i silne zapalenie jajnikow nic z tym nie robilam bralam antybiotyk augumentin jakis czas sie uspokoilo potem znowu sie nasilalo bol trwal 1,2 dni potem przestawalo mam duzy problem z okresem ma co 2 mies okres i twa ona od 2,3dni ale bardzo mocna bol nasilil sie bardzo w nowy rok nic juz nie pomagalo jedynie troche cieple oklady bol jest caly czas i on sie nasila przewaznie wieczorami wieczorem bardzo mnie zaczol mnie bolec brzuch i leci mi przeźroczysty śluz z czerwonymi tak jakby krwinkami co to może oznaczać ? pozdrawiam;(

za 1-2 tygodnie, torbiel 3 cm, statyczne pola można usunąć w jajniku bezboleśnie

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Szyjka macicy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024