Prezent dla taty chłopaka na imieniny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Prezent dla taty chłopaka na imieniny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Prezent dla taty chłopaka na imieniny

co mogłabym podarować tacie chłopaka na imieniny? z góry odpada alkohol,poniważ on nie pije. Prezent to ma by cdrobny upominek ze wzgledu na to że nie pracuje, tak 20-30 zł ? co by było najlepsze? myślałam nad Paczką kawy i cos do tego słodkiego np merci czy rafello, mogło by tak być ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent dla taty chłopaka na imieniny

Wszystko zależy od sytuacji. Jak długo jesteście razem, czy dobrze znasz jego rodziców, a oni Ciebie, czy ojciec chłopaka organizuje jakieś przyjęcie imieninowe na które Ty także jesteś zaproszona?
Jeśli tak, to faktycznie wystarczy jakaś dobra kawa lub herbata ładnie opakowana i tyle.
Jeśli jednak znasz jego rodziców pobieżnie, a oni nie celebrują imienin, to nie widzę sensu, żeby cokolwiek kupować.

3

tak organizują przyjecie imieninowe dla najbliższej rodziny i zostałam zaproszona

4

Może książkę? Jak lubi oczywiście.  Ja tacie chłopaka zazwyczaj kupuję książki, ale też wiem co go interesuje (militaria i Piłsudski). Są centra taniej książki, gdzie ceny są przystępne. Zresztą książki raczej drogie nie są. A może coś wspólnie z chłopakiem?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Prezent dla taty chłopaka na imieniny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024