Hej
Chodze do pewnego fitness klubu i na silownie juz od roku. Mam 22 lata jestem szczupla ale raczej byle jak tam wygladam, jestem przecietna. Wszystko bylo by ok, gdyby nie ten chlop. Przychodze tam zupelnie na luzie bez makijazu z potarganymi wlosami i ciezko cwicze ( bo od tego przeciez jest silownia)
Ten facet ciagle ale to bez przerwy strasznie sie na mnie gapi. Nawet nie patrzy po prostu stanie i patrzy w oczy strasznie i co robie. Gdy to zauwaze on sie nawet nie przejmuje tylko patrzy dalej!!
Albo obejdzie kolomnie i oglada jak ciasto np!
I nigdy sie nie usmiecha tylko raczej wytrzeszcza oczy jak by ducha widzial. Nie wiem o co chodzi, naprawde. Napewno tez to mi sie nie zdaje bo centralnue w oczy sie patrzyl pozatym kolezanka tez zwrocila uwage na to.
Zawsze tak robi i tylko na mnie nigdy nic nie gada dlatego to zaczyna sie robic przerazajace!
Mialyscie kiedys podobna sytuacje? Co on chce?
Albo mu się podobasz, albo...cholera wie.
Zdobądź się na odwagę i zapytaj.
Tez uwazam, ze powinnas sie go zapytac.
Np.Czy my sie juz gdzies nie widzielismy ?
Moze mu sie podobasz jako kobieta, moze jest zachwycony Twoim cialem, moze mu kogos przypominasz...
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać przed komentarzem rodem z siłki, spytaj się go "Co się gapisz":D
Tez uwazam, ze powinnas sie go zapytac.
Np.Czy my sie juz gdzies nie widzielismy ?
Moze mu sie podobasz jako kobieta, moze jest zachwycony Twoim cialem, moze mu kogos przypominasz...
A może pragnie zrobić sobie portfel z Twojej skóry i guziki z Twoich sutków...? :PP
Żartuję. Po prostu go zapytaj.
Powody mogą być różne:
1. Zakochał się w Tobie
2. Może jest zboczeńcem i lubi sobie popatrzeć na ćwiczące kobiety...
3. Może jest psychopatycznym szaleńcem i dalej dopisz sobie historię z ulubionego horroru
No wlasnie zakochal by sie? To watpie
Jak mozna sie tak zakochac, zwlaszcza chlop ktory na oko po 30 wyglada
Jak by byl zbokiem to tez raczej bym zauwazyla ze inne laski tez przeglada a on sie tak doczepil do mnie