Witajcie kochane.. Pisze tutaj bo hm chce się poradzić Otóż kilka dni temu kochałam się ze swoim chłopakiem, stosuje tabletki anty.. Ale dla większego bezpieczeństwa stosujemy prezerwatywy.. No i stało się pierwszy Raz od dwóch lat -pękła! Mój skończył we mnie bo jak twierdzi sam nie poczuł.. Oczywiście śmiałam się z sytuacji bo Przecież biorę tabletki. Nigdy nie zdarzyło się żebym zapomniała no chyba ze kilka wzięłam np 2 godz później... jednakże trochę się przestraszylam bo brałam akurat ostatnia tabletkę placebo..... Ale wyczytałam w instrukcji ze również zapobiega ciąży. Wszystko byłoby ok gdyby nie to ze od tego momentu boli mnie podbrzusza, widać wyraźnie ze mam opuchnięte/twarde do tego Czuje zmianę temperatury.. Nie wiem zaczynam się bać ze to TO..
Masakra... Dzieci nie powinny się kochać. Tabsy i prezerwatywy. Tabsy wystarczają. Jesteś w ciąży.
Masakra... Dzieci nie powinny się kochać. Tabsy i prezerwatywy. Tabsy wystarczają. Jesteś w ciąży.
Hahaha wypraszam sobie. Nie dzieci i prosiłabym o niesarkastyczne odpowiedzi
Chyba przejmujesz się na zapas
Najlepiej zrób test.
O co chodzi z tabletką placebo?
No właśnie ale jeszcze za wcześnie.. mam tabletki 21+7. Kiedy mam okres przez 7 dni biorę tabletki które nie zawierają hormonów jednak w ulotce pisze ze niby jestem cały czas zabezpieczona... A ten wypadek stał się akurat ostatniego dnia brania tabletek placebo.
Ostatni dzień okresu
Tabsy dają 99% jak bierzesz normalnie to nie ma szans, więc po co guma? Jak wam pękła to zobaczysz że możecie się kochać już bez niej bo nie zajdziesz.
No właśnie jednakże ja boje się ze te 2 h kiedy nieraz się spóźnialam je wziąć źle wpłynęły.. No i skąd te bóle..
Bóle od wkręcania sobie w głowie, nie jesteś.
Plemniki Twojego faceta to supermeny, mają szczególną moc i przezwyciężyły tabletki anty...
Tak serio, panikujesz.
LadyAnette - bardzo dobra odpowiedź Poprawiła mi humor
Plemniki supermeny
Do autorki - jeśli prawidłowo przyjmujesz tabletki, to jesteś chroniona przez cały czas. Serio. I nie musisz używać prezerwatyw jednocześnie biorąc tabletki, bo to bez sensu Sami siebie wpędzacie w jakąś obsesję