Cześć dziewczyny. Uprawiałam seks bez zabezpieczenia ze swoim chłopakiem, no i wpadka...
Czy znacie jakieś metody farmaceutyczne, które pomogą mi rozwiązać problem ciąży ? To nie jest dla mnie absolutnie moment na zostanie mamą.
Chodzi Ci o tabletke po ?
Czy juz wiesz, ze jestes w ciazy ?
3 2016-02-06 10:34:45 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-02-06 10:39:23)
Masz n myśli aborcję farmaceutyczną? A słyszałaś, że w Polsce jest to nielegalne? Nikt ci takich środków ot tak nie sprzeda, a ci, którzy ci sprzedadzą wiedzą też co sprzedać
I, litości, nie nazywaj tego antykoncepcją po... to jest aborcja.
Cześć dziewczyny. Uprawiałam seks bez zabezpieczenia ze swoim chłopakiem, no i wpadka...
Czy znacie jakieś metody farmaceutyczne, które pomogą mi rozwiązać problem ciąży ? To nie jest dla mnie absolutnie moment na zostanie mamą.
Tak, znam taką metodę. Urodzenie dziecka, oddanie go do adopcji albo wychowanie go, a przy kolejnym ''razie'' używanie mózgu, a nie wyłącznie cipki.
Pytasz o aborcję farmakologiczną, która jest w Polsce nielegalna i każdy, kto udzieli Ci informacji, gdzie możesz nabyć tego typu środki, może ponieść b. przykre konsekwencje. Także wniosek prosty - nikt Ci tu, na forum, nie pomoże.
Google pomoze.