Witam
Mam problem najpierw przez długi czas ze sobą pisaliśmy, nawet kilka godzin dziennie potem spotykaliśmy się wszystko było ok , aż do pewnego czasu gdy jej napisałem że chciałbym się spotkać i jej coś powiedzieć bardzo ważnego ( chciałem jej powiedzieć że coś do niej czuję). Po ostatnim spotkaniu gdy umówiliśmy się na kolejne spotkanie, nawet wtedy dostałem od niej buziaka, lecz po tym incydencie szybko poszła do samochodu. Dziewczyna zaczęła mnie unikać nawet było to widać już po jej sposobie pisania, gdy się jej zapytałem kiedy się spotkamy to zaczęła się wykręcać , że nie ma czasu na razie jednak podała kiedy ma wolny dzień , gdy zbliżał się ten termin napisałem do niej gdzie się możemy spotkać i wtedy mi napisała "że nie chciała o tym pisać , że już się nie spotkamy ponieważ nie ma na tyle odwagi , bo gdyby miała to byśmy się spotkali i że jest to dla niej bardzo trudne " gdy jej się pytałem to mi odpisywała że bardzo mnie lubi i że chciałaby spróbować być ze mną ale wie ze i tak nic z tego nie będzie. Gdy ją prosiłem o spotkanie to odpisała że to bezsensu jest i nie chce tego przeciągać.
Nie wiem ale coś mi podpowiada ,że dziewczyna boi się zaangażować i po prostu tak mi napisała żebym mnie spławić. Nie wierzę że wszystko może się tak z dnia na dzień zmienić bo gdyby nic nie czuła to chyba by się nie zgadzała na kolejne spotkania.
Proszę was o poradę co o tym myślicie. Ta dziewczyna jest dla mnie bardzo ważna, stała się dla mnie kimś wyjątkowym i cały czas nie mogę przestać o nie myśleć. I bardzo mi na niej zależy
Sorry że może to wszystko jest tak słabo sklejone jakby ktoś chciał się o coś dopytać to z chęcią odpowiem.
Z góry dzięki za odpowiedz