Hej od jakiegoś czasu staramy się o dziecko mam zazwyczaj 2 dni różnicy jeśli chodzi o miesiączki . kochalismy się 2 dni przed kalendarzowa owulacja . od ponad tyg czuje bol miesiaczkowy gdzie wedlug terminu powinnam dostać go za niecaly tyg. To normalne!?? Po za tym mam straszne mdłości i wymiotuje . myslalam ze jestem w ciąży i 4 dni temu robilam test ,wieczorem... Negatywny ...pomyslalam może za wcześnie zrobilam bo raptem tyg po rzekomym zapłodnieniu i jedną powinnam go zrobić rano... Wydaje mi się ze na takie objawy to za wcześnie... Może za bardzo chce zajść w ciążę ??mogę SB wywoływać objawy , czy tez jest szansa na ciążę ?? Nie mam cierpliwości żeby czekać tyg na test .... Powiedzie jak wy mieliscie i co o tym sadzicie bo juz mam myśli ze SB ciążę uroilam...
Szansa na ciążę oczywiście jest jednak wymity itp zwykle zaczynają się od 8 a najwcześniej od 5 tygodnia. Test możesz zrobić dopiero dzień po terminie spodziewanej miesiączki.
Jeśli staracie się o dziecko to nie patrz na owulacje itp bo to tylko nerwy i przesuwanie cykli przez to po prostu kochaj się na całego jak zajdzie sz w ciążę to napewno zauwazysz;)
3 2016-01-26 10:08:14 Ostatnio edytowany przez saya16 (2016-01-26 10:09:25)
Idz na badanie krwi, beta hcg wykrywa wczesna ciaze, nie trzeba być na czczo, badanie mozna wykonac o kazdej poze dnia, koszt okolo 25 zl