Interpretacja testu ciazowego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Interpretacja testu ciazowego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Interpretacja testu ciazowego

Napewno ten temat już się pojawiał ale nie znalazłam ODP na moja konkretną sytuację . otóz zrobiła test dziś rano mam 4 dni do planowanej miesiączki . pierwszą kreską wyraźną i gruba ale drugą zobaczyła dopiero po minucie ale była tak blado rozowa że musialam mruzyc oczy .. Pomyślałam ją SB ją chyba wmowilam ale jak zapaliłam światło to widać ją było wyraźniej . albo jak się pod kątem patrzyli to tym bardziej .. Jak wyschło to jest ją widać ale ona jest tak jasna i blada że jakbym ją SB tam domalowała .. Taka jasna że aż prawie jej nie widać to też ciąża??? .Ogólnie nie musialam stać nad lampa żeby ją zobaczyć ale ciezko było ją zobaczyć . To by było moje 2 dziecko ale z pierwszym od razu miałam ciemna

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Interpretacja testu ciazowego

Cześć, ja też tak miałam i jestem w ciąży.

3

Zrob sobie badanie krwi, beta hcg można o kazdej poze dnia, nie trzeba byc na czczo koszt okolo 25 zl

4

Testu ciążowej się nie "interpretuje" tongue

Jeśli wynik jest niejasnych to się kupuje test INNEJ marki (ponieważ testy mogą się nieznacznie różnic wrażliwością wskaznikow) i test się powtarza.

A najłatwiej jest iść na test z krwi smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Interpretacja testu ciazowego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024