Czy mozna tak dalej zyc?Pomocy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy mozna tak dalej zyc?Pomocy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kropka_36 (2016-01-25 13:22:03)

Temat: Czy mozna tak dalej zyc?Pomocy.

Jestem mezatka od 16 lat.Ponad rok temu poznalam mezczyzne.On rowniez jest zonaty,lecz od kilku lat nie mieszka juz z nia.Mamy oboje po 2 dzieci.Nie bede sie rozpisywala jaki jest.Jest spelnieniem moich marzen.Kochamy sie bardzo ale...Jakis czas temu wrocil do swojej miejscowosci,praca go zmusila.Widzimy sie rzadko,dzwonimy codziennie.Nadal uwazamy ze bedzie dobrze.Raczej on tak uwaza.Bo ja  powiedzialam,zeby zaczal myslec o rozwodzie.Nigdy o to wczesniej nie prosilam.I co uslyszalam,ze jeszcze nie,ze wiaza go sprawy majatkowe,ze zostanie bez niczego,ze ona mu wszystko zabieze bo maja rozdzielnosc majatkowa.Zebym czekala,az szanowna malzonka pojdzie na kompromis,ze moze to potrwac nawet kilka lat.To zaproponowalam,ze to ja sie wyprowadze i wynajme mieszkanie i ze bedziemy mogli tak  przetrwac do momentu jak sprawy sie nie rozwiaza.I co uslyszalam,ze tez nie.Ze nie jest w stanie mi teraz pomoc, a bierze w tym momencie odpowiedzialnośc za mnie i dzieci.To powiedzialam mu ze to koniec,ze nie potrafie tak zyc.On jednak nie przyjmuje tego do wiadomosci.Twierdzi ze kocha,zebym czekala.Ale to takie trudne.W domu nie mam zaciekawie.Oddalilam sie od meza,dzieci tez nie maja z ojcem dobrego kontaktu.Prosze,wiem,ze to trudne ale doradzcie cos kochane jak sobie radzic i czy warto czekac???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mozna tak dalej zyc?Pomocy.

Czekaj bo zostaniesz bez nowego i starego faceta. A po drugie jakby kochał to zostałby z Tobą taka prawda, wychodzi że jesteś jego kochanką. Pamiętaj kobiety bardziej się angażują, a faceci wracają do żon po takich romansach. Moim zdaniem czas gościa wykreślić jeśli nie chce z Tobą być, możesz tak czekać 10 lat nawet, jak zapomnisz jest szansa że możesz kogoś poznać albo w domu się poprawi.

3

Kropka_36 napisał/a:

..... ja  powiedzialam,zeby zaczal myslec o rozwodzie.....

uslyszalam,ze
....jeszcze nie,
....ze wiaza go sprawy majatkowe,
.....ze zostanie bez niczego,
....ze ona mu wszystko zabieze bo maja rozdzielnosc majatkowa.
.....Zebym czekala,az szanowna malzonka pojdzie na kompromis,
.....ze moze to potrwac nawet kilka lat

zaproponowalam,ze to ja sie wyprowadze i wynajme mieszkanie i ze bedziemy mogli tak  przetrwac do momentu jak sprawy sie nie rozwiaza
......uslyszalam,ze tez nie
......Ze nie jest w stanie mi teraz pomoc,

.... to takie trudne.

Boszzz ty widzisz i nie grzmisz ?
Kobieto: albo jesteś trollem albo jesteś bezgranicznie yyy ... niekumata.

4

Twoja naiwność nie zna granic. Dajesz się zwodzić jakiemuś palantowi. Dla niego jesteś tylko kochanką i nie wiąże z tobą żadnej przyszłości. Na końcu zostaniesz z niczym.

5

Kropka_36 napisał/a:

To powiedzialam mu ze to koniec,ze nie potrafie tak zyc.

Tego się trzymaj.

Polecam , poczytaj,dla pewności : http://www.netkobiety.pl/t86214.html

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy mozna tak dalej zyc?Pomocy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024