Poszukuję pewnego ciucha - pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Poszukuję pewnego ciucha - pomocy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Poszukuję pewnego ciucha - pomocy!

Witam serdecznie!

Drodzy, pomóżcie!
Zwracam się z ogromną prośbą dotyczącą kwestii niezwykle prozaiczej, jednak dla mnie ważnej, dlatego też mam nadzieję, że temat ten nie zostanie usunięty...
Straciłam niezwykle ważną dla mnie rzecz, szalenie cieszącą moje oko. Chodzi o taki ciuch: http://vlep.pl/rpi9nj.jpg

Nie jestem maniaczką ubrań, nie mam 10 szaf z ledwo mieszczącymi się w nich ciuchami, nawet nie lubię chodzić na zakupy! Jednak kolekcjonuję sukienki i taka oto sukienka, kupiona za śmieszną kwotę na Allegro przepadła w niebyt przez moją nieuwagę. Jako typ estety i kolekcjonera - wg mnie - użytkowych małych dziełek sztuki niezwykle rozpaczam po tej stracie. Chciałabym nabyć taki drugi egzemplarz, jednak przeszukiwanie internetu godzinami na niewiele się zdało, wobec tego postanowiłam wrzucić ogłoszenie tu i ówdzie z anonsem POSZUKUJĘ. Jestem w stanie zapłacić każdą cenę za te sukienkę niezależnie od rozmiaru! (oczywiście w granicach normalności)

Zastanawiałam się jak dużą moc ma ogłoszenie internetowe motywowane uporem, więc w sumie, a co mi tam!

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Poszukuję pewnego ciucha - pomocy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024