Kapcie profilowane - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Kapcie profilowane

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Kapcie profilowane

Witam.
Piszę jeszcze raz z nadzieją że ktoś mógłby nam pomóc. Jestem załamana napisałam do Gops o pomoc finansową na zakup kapci profilowanych dla dzieci, niestety gmina nie ma funduszy... na szczęście rodzinne wpłyneło więc mogłam zrobić zakupy dzieciakom i starczyło mi jeszcze na wkładki ortopedyczne dla starszego syna, niestety kapcie para kosztują ok 100zł na taki wydatek nie mogę sobię pozwolić bo jutro nie będę miała na chleb...

Mam prośbę może ktoś ma do oddania takie kapcie,buty czy wkładki profilaktyczne rozm.28 i 31, na priv mogę wysłać zdj skierowania do ortopedy i zdj, stópek dzieci,
serce mi się kraje jak widzę bose stopy syna jakie są krzywe,

2

Odp: Kapcie profilowane

Jola, jako że kompletnie nie wiem co się pod hasłem "kapcie, buty, wkładki profilaktyczne" mieści, to muszę dopytać. Czy to są, że tak się wyrażę pierwsze lepsze wkładki ortopedyczne ogólnie dostępne w sklepach, czy one jednak są jakby na "receptę" ?

3

Odp: Kapcie profilowane

żeby uzyskać receptę trzba chodzić do ortopedy a wizyte taką mamy dopiero w maju,ale z doświadczenia po starszym synu wiem że bardzo pomocne w korygowaniu płasko-koślawostopia są ogólno dostępne wkładki które można kupić w sklepie ortopedycznym, a kapcie kupowałam dla starszego syna firmy Daniel bo były najtańsze chyba i najbardziej dostępnme na rynku. N buty pozwoliliśmy sobie z mężem raz kosztowały 200zł z Bartka,ale były tylko na jeden sezon-wiadomo dzieci szybko rosną-dlatego zaczeliśmy kupować wkładki. Są różne rodzaje wkładek my niestety kupowaliśmy najtańsze ale ostatnio słyszałam że są jakieś lepsze ale kosztują dużo więcej

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Kapcie profilowane

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024