Wróżba z obrączki= samotność? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wróżba z obrączki= samotność?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Wróżba z obrączki= samotność?

Witam, jeszcze jak byłam z moim partnerem "wróżyliśmy"sobie z obrączki, mi niestety wychodziło tylko jedno dziecko, mu dwoje sad, zaś co do wyjścia za mąż mi nie wychodziło nic, więc pewnie to nigdy nie nastąpi, mu zaś jakiś tam wiek wychodził już nie pamiętam. On za pewne niedługo będzie miał drugie dziecko, ożeni się a ja nigdy dożywotnie sama. Tak bardzo chciała bym w to nie wierzyć ale jakoś nie potrafię tego fakty wyprzeć z pamięci, to przykre, gdybym mogła wolała bym nigdy tego nie robić( tej wróżby), robiliście może, komuś się nie sprawdziło? Bo ja znam naprawdę wiele osób którym idealnie się sprawdziło.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wróżba z obrączki= samotność?

Osłabiłaś mnie....
Jeżeli będziesz w to wierzyła to podświadomie będziesz i do tego"dążyła".

3

Jezeli bedziesz sama to tylko z powodu swej naiwnosci i wiary w takie bzdury...

Faceci jak ognia unikaja takich kobiet tongue

4

Weź przestań... Może zacznij jeszcze palić zioła na ściółce leśnej i wyczytywać wiek zamążpójścia z kształtu dymu... Albo z fusów po kawie, w Harrym Potterze się sprawdzało
Wróżby to tylko głupota, zabawa. Nie wiedziałam, że są jeszcze w ogóle ludzie, którzy w to wierzą.
Wróżą sobie dzieci w podstawówce na andrzejkach i dziwnym trafem każdemu co chwila wychodzi co innego.
Niech będzie wiadomo wszystkim: Każdy jest kowalem własnego losu, a jakieś dziwne wymysły, wróżby, przesądy i tego typu zabawy dla 16-latek nie mają nic wspólnego z życiem.

A z takim pesymistycznym nastawieniem do życia to współczuje. Każdy ma gorsze dni, ale jak może 1 głupiutka wróżba wywoływać takie słowa typu "będę do końca życia sama". No daj spokój, ogarnij się, zacznij się cieszyć z tego co masz, a nie myśl o takich pierdołach totalnych, bo życie sama sobie zmarnujesz wiecznie się zadręczając. Trochę pozytywnego myślenia o dniu dzisiejszym, a nie takie użalanie się.

5

Stracona nadzieja znowu zaczynasz swoje "miauki". Najpierw były płacze za partnerem ćpunem i chamem a teraz drazysz jeszcze głupszy motyw. Powtórzę to co w poprzednim wątku ZAJMIJ SIE DZIECKIEM a nie wciąż skamlesz za tym typem. Dziecko jest ważne, to jest Twoja przyszłość i szczęście a nie w jakieś durne zabobony wierzysz. Ile Ty masz lat.. 16? Czy jestes poprostu niepełnosprawna umysłowo ?

Już o wiele więcej czasu poświęcam dziecku, tylko to wszystko jest jeszcze u mnie nie przerobione. Naprawdę te wszystkie moje błędy, to że tak źle postępowałam. A tu strach przed samotnością. Nie jest tak że ja jakoś okropnie wierzę we wróżby, czy je stosuje, tylko w tym przypadku wiem że ta tak często się sprawdza, dlatego tak się boje.

7

Bać to się powinnaś o zdrowie i byt dziecka a nie jakieś pierdoły i zabobony. A co do błędów to jeśli błędem nazywasz to ze nie jesteś już w związku z ćpunem i degeneratem to znak ze g...o przerobiłas. Nadal skamlesz za tym typem zamiast myślec ze dla dziecka lepiej ze nie ma kontaktu ze zdegenerowanym tatusiem. Jak niskie poczucie wartości masz ze wydaje Ci się ze straciłaś kogoś wartościowego? Przecież to chore ..obudź sie kobieto. Wychowuj dziecko, skup się na sobie a z czasem może poznasz kogoś wartego zachodu. A tego typka niech bierze inna, wdzięczna powinnaś jej być ze Cię uwolniła od niego. Bo nie jest normalne i akceptowalne ze ktoś wyzywa, bierze narkotyki i wszczyna awantury...brak zgody na to jest zdrowym odruchem a nie błędem i złym postępowaniem. Wbij to sobie do łba i nie jęcz ze straciłaś księcia z bajki.

8

Zapraszam na odczyny,obecnie jest promocja tongue

Ty poważnie wierzysz w takie pierdy?

Jednego jestem pewna nikt mi nie powie że narkoman to nieszczęśliwa osoba, to chyba najszczęśliwsze osoby na tym świecie, a jeszcze jak znajdą drugą osobę taką jak oni to ich związki są o wiele idealniejsze niż wszystkie inne, narkomani brzydną kolejna bzdura, mój ex był brzydki, a dzięki amfetaminie bardzo schudł teraz jest strasznie przystojny, naprawdę nie jeden to przy nim się chowa. Ze swoją drugą połówjką są tak szczęśliwy jak on nigdy taki nie był. Ja byłam za mało pewna siebie, za mało zabawna, a ona jest jak oni, zna ich teksty ja wcale tam nie pasowałam, wszyscy tak szczęśliwi że ze mną nie jest. Wystarczyło żebym się nie czepiała wtedy,nie zostawiała go, żebym była lepsza. Ale nie, nawet moja nie doszła teściowa zafascynowana, bo z nią się nie kłóci, ona go nie zostawia, więc ja byłam tą złą niezdolną do miłości.

10 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-01-16 15:58:56)

stracona_nadzieja napisał/a:

Jednego jestem pewna nikt mi nie powie że narkoman to nieszczęśliwa osoba, to chyba najszczęśliwsze osoby na tym świecie, a jeszcze jak znajdą drugą osobę taką jak oni to ich związki są o wiele idealniejsze niż wszystkie inne, narkomani brzydną kolejna bzdura, mój ex był brzydki, a dzięki amfetaminie bardzo schudł teraz jest strasznie przystojny, naprawdę nie jeden to przy nim się chowa. Ze swoją drugą połówjką są tak szczęśliwy jak on nigdy taki nie był. Ja byłam za mało pewna siebie, za mało zabawna, a ona jest jak oni, zna ich teksty ja wcale tam nie pasowałam, wszyscy tak szczęśliwi że ze mną nie jest. Wystarczyło żebym się nie czepiała wtedy,nie zostawiała go, żebym była lepsza. Ale nie, nawet moja nie doszła teściowa zafascynowana, bo z nią się nie kłóci, ona go nie zostawia, więc ja byłam tą złą niezdolną do miłości.

A teraz przeczytaj to,co właśnie napisałaś.Tylko,ze zrozumieniem.
Czizas...

11

A mi nikt nie wmowi stracona nadziejo ze jesteś chociaż ociupinkę inteligentna... no nie ma bata. Ja już się więcej nie wypowiadam bo mam taka zasadę ze z idiotami nie wchodzę w dyskusję.

Mi też nie jak przeczytałam to co wcześniej napisałam to sama zaczęłam wątpić czy mi jeszcze jakiś psychiatra pomoże, to był jakiś amok. Kurcze nie, nie amok jakaś totalna  desperacja. Już aż takich myśli nie mam, chyba jak ryczę to już wcale nie myślę. Oczywiście żałuję swoich błędów i tego że by mógł przeze mnie ćpać. Ale nie chciała bym być narkomanką. A wróżba naprawdę staram się nie myśleć że coś takiego było, ale coś w mojej podświadomości próbuje mi wbić że tak będzie.

13

Wróżby ważna sprawa. Jest taka jedna wróżba, która się ZAWSZE sprawdza. Musisz kupić poduszkę z pierzem gęsim i bawełnianym wsypem - to ważne. Na tej poduszce ukochany musi spać jedną noc, co najmniej 7 godzin. Następnie poduszkę należy odłożyć w chłodne miejsce, wyczekać na wietrzną ale mroźną noc i dokładnie o 12 w nocy razem z ukochanym wyjść na dwór. Przed wyjściem wziąć noszone, nie wyprane rajstopy własne, rozciąć je na pół i założyć ukochanemu i sobie na głowę, rozedrzeć poduszkę, splunąć z ukochanym na pierze przez lewe ramię (ważne) i zabrać ją ze sobą na dwór. Następnie nasypać po garści pierza lewą ręką na głowę ukochanego i swoją i przejść 500m trzymając się za ręce. Jak pierze zostanie na głowie stworzycie fantastyczny związek, jeżeli - nie, cóż....

14

złata napisał/a:

Wróżby ważna sprawa. Jest taka jedna wróżba, która się ZAWSZE sprawdza. Musisz kupić poduszkę z pierzem gęsim i bawełnianym wsypem - to ważne. Na tej poduszce ukochany musi spać jedną noc, co najmniej 7 godzin. Następnie poduszkę należy odłożyć w chłodne miejsce, wyczekać na wietrzną ale mroźną noc i dokładnie o 12 w nocy razem z ukochanym wyjść na dwór. Przed wyjściem wziąć noszone, nie wyprane rajstopy własne, rozciąć je na pół i założyć ukochanemu i sobie na głowę, rozedrzeć poduszkę, splunąć z ukochanym na pierze przez lewe ramię (ważne) i zabrać ją ze sobą na dwór. Następnie nasypać po garści pierza lewą ręką na głowę ukochanego i swoją i przejść 500m trzymając się za ręce. Jak pierze zostanie na głowie stworzycie fantastyczny związek, jeżeli - nie, cóż....

Tak... Ta wróżba słynie z trafności: każdy kto zachowa całą procedurę ma 100% gwarancji na spełnienie się... Jest tylko mały szkopuł: nikomu jeszcze nie udało sie - poprzez te załozone na głowę rajstopy - splunąć. big_smile
Jezu...

15

Dziewczyno,zejdz na ziemię....

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wróżba z obrączki= samotność?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024