Historia ze specjalnością redaktorsko - edytorską - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Historia ze specjalnością redaktorsko - edytorską

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Historia ze specjalnością redaktorsko - edytorską

Co sądzicie o tym kierunku? Nie chodzi tu o to czy po tym będzie praca czy nie, bo teraz po żadnym kierunku nie ma pracy. Lubię historię, czytam dużo książek o tej tematyce. W szkole miałam same 5 z historii i brałam często udział w licznych konkursach historycznych od podstawówki. Z zamiłowania do historii postanowiłam studiować ten przedmiot. Nie chciałam wybierać specjalności nauczycielskiej, a wolałam wybrać redaktorsko- edytorską, bo z języka polskiego też byłam dobra w liceum i bardzo lubię pisać. Ten kierunek właśnie z taką specjalnością postanowiłam wybrać. Co o nim sądzicie? Może ktoś z was studiuje historię z tą właśnie specjalnością. :)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Historia ze specjalnością redaktorsko - edytorską

Kierunek bardzo ciekawy smile Od napisania posta minęło trochę czasu, napisz zatem, czy zdecydowałaś się pójść na taki kierunek? smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Historia ze specjalnością redaktorsko - edytorską

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024