Ciąża or not? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża or not?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Ciąża or not?

Witam,
Okres mi się spóźnia od prawie tygodnia, nie wiem co jest.. z moim chłopakiem kochałam sie bezpieczeństwo, no z minute i nic sie mi nie spuścił ale słyszałam o męskim śluzie i wiem ze mój chłopak takowy ma, ale nie wiem czy ten śluz był we mnie. i robiłam to od pierwszego dnia miesiączki porzedniego miesiąca ( okres- 19.09 a sex - 09.10) mineło 21 dni. Teraz szyjkie maci mam twardą, otwartą i jest dość wysoko. a śluzu prawie nie mam. to jest na okres czy na ciaże? a na dodatek mam teraz stan pogrypowy biore lekarstwa w tym mały antybiotyk oraz mam zwiekszony wysiłek fizyczny ( 6 razy w tygodniu treningi w tym 3 razy intensywna siłownia, basen 2 godz.) oraz stres szkolny...

mam tylko obawy czy poważnie moge sie zastanawiać nad ciążą?? czy to przez stres i chorobe mam tak, kiedy mam pójść do ginekologa bo wole to niż testy..

Prosze o szybka odp.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża or not?

brak mi slow.
Naturalnie,mozesz byc w ciazy.Juz Ci gratuluje.Ale nie ciazy,tylko glupoty.

'meski śluz' , 'nic sie mi nie spuscil', 'maly antybiotyk' - wszystko to wskazuje na to,ze
w ogole nie powinnas wspolzyc,bo Twoja wiedza na ten temat wola o pomste do nieba.

Test mozesz juz zrobic.

Swoja droga,to ile Ty masz lat?

3

Po pierwsze używaj wyszukiwarki, a po drugie nic nie rozumiem z tego posta...
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php? … 60#p136760

4

sorry może głupio napisałam...

po pierwsze. współżyłam z chłopakiem tak jak napisałam
po drugie . antybiotyki zaczełam brać jak się rozchorowałam czyli tuż przed okresem kiedy powinnam go dostać.
po trzecie masz racje głupota.
po czwarte. mam 18 lat i wiem dużo na ten temat jednak to zrobiłam ; //
po piąte. czy przez branie antybiotyków moze się spóźniać okres?
po szóste. meski śluz czyli taka wydzielina nie sperma jest niby jak facet się podnieca to niby jest, ale naukowcy dowiedli że nie ma tam plemników, albo są one uszkodzone. Ale raz mówią tak raz mówią tak więc nic nie rozumiem..
po siódme. jak jest z Tą szyjką??

5

Wiesz albo jesteś baardzo młoda albo pisałaś ten post naprędce po ciemku....
Po prostu zrób test, po tygodniowym spóźnieniu da ci pewny wynik. Cena 15 zł.

6 Ostatnio edytowany przez AngelNight (2009-10-25 12:14:53)

a jak sadzisz duże sa szanse ze jestem w ciąży czy raczej przez chorobe i stres to wynika??

7 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-10-25 12:27:37)

Nie rozwijaj wątku, bo taki już istnieje. Poczytaj tam. z resztą Twój post został tam już przeniesiony.

8

to chociaż mi napiszcie czy robiłam to dni płodne czy bezpłodne...

okres dostałam19.09 i miałam go 5 i 1/2 dnia

współżyłam 09.10

okres przewąznie przesuwał mi sie o 2 dni do przodu czyli powinnam dostać go 17.10

cykle mam 29-30 dniowe.

określcie mi kiedy mam dni płodne a kiedy nie.

9 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-10-25 12:52:30)

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=4595&p=6

14 dzień cyklu to dzień płodny. czekaj na odpowiedzi w tamtym wątku a jeśli tak Ci zależy na odpowiedzi, to  zrób test albo idź w ogóle do lekarza.

10

14 dzien ale liczyć od końca miesiaczki czy od pierwszego dnia krawienia??

11

I Ty jestes kobietą i takich rzeczy nie wiesz? 1 dzień cyklu to pierwszy dzien miesiączki. Radzę poczytać książkę "cos się dzieje z moim ciałem"

12

oki czyli zrobiłam to w dzień nieplodny uff.. ; ]]]

czyli sa mniejsze szanse

sorry ;**

ale i dziekuje ;**

Dziś ide do mojej znajomej położnej wiec ona mi da test i w ogóle.. i bedzie dobrze.. ;]

bo kobiety czują jak są w ciąży itp. a ja nic nie czuje ; ]

13

Widzę, ze wiedzę masz ogromną...

Skoro współżyjesz to obliczanie dni płodnych i niepłodnych powinnaś mieć w małym palcu. Nie ma to jak odpowiedzialność.

"męski śluz" jak to określasz to preejakutat, bo widzę, że nie wiesz. Tak samo, jak o tym, że zawiera on plemniki. Pierwsze słyszę, żeby nie zawierał ich w ogóle, lub zawierał "uszkodzone".

Kobiety czują jak są w ciąży, tak? Yhy, szczególnie w pierwszych dniach haha.

Poczytaj książki, poszukaj w necie, doucz się.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża or not?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024