Szukam osoby do wyjazdu za granicę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Szukam osoby do wyjazdu za granicę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Szukam osoby do wyjazdu za granicę

Witajcie;)
Od jakiegoś czasu rozważam wyjazd w celach zarobkowych za granicę, łatwym celem na dzień dzisiejszy wydają się Niemcy, choć zdecydowanie wolałabym Anglię/Szkocję. Ze względu na język, Niestety nie znam angielskiego bardzo dobrze ale biegły migowy daje radę;)
Szukam osoby, która również chciałaby wyjechać, mimo wszystko z kimś raźniej:)
Mam 28lat, jestem z Bytomia.
Jacyś chętni?????:):)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam osoby do wyjazdu za granicę

Hej
Też szukam pracy za granicą,jesli nadal kogoś szukasz podaj do siebie namiar to popiszemy,pozdrawiam

3

witajcie, ja też szukam pracy w niemczech, chiałabym wyjechac  23grudnia, jesli znajdzie sie ktoś to chce mnie na wymianę do  opieki  do chętna jestem ,nie mam nikogo  więc mogę jechać . jezyk  jakoś się dogadam  ,co prawda nigdy sie nie zajmowałam taką pracą ,ale cóż życie uczy,że musimy za chlebem wędrować w świat...jestem ze Szczecina mam 50 lat,ale duchem dużo mniej hahaha, pozdrawiam cieplutko

4

Hej, a_prudlo odezwij sie na karokowalskixx(malpa)gmail(kropka)com , rozwazam UK, bylem kiedys 4 lata ale rozwazam powrot.(e-mail nie posiada bledu i jest rozpisany bo nie moge jako nowy user umieszczac adresu mail) jestem 100 km na poludnie od bytomia. Pozdrawiam, Darek

5

Witam,

poszukuje osoby do wspólnego wyjazdu do pracy za granicę. Nie mam jeszcze co prawda pracy ani zakwaterowania, ale jak to mówia w towarzystwie zawsze raźniej;) Poszukuję kolegi lub koleżanki w wieku podobnym do mojego (25 lat). Sama jestem absolwentką Akademii Sztuki w Szczecinie. Od roku pracuje jako freelancer. Moge robić w sumie wszystko więc wyjazd traktuje bardziej jako przygodę niż wstęp do kariery:). Poszukuję kogoś raczej z zachodniopomorskiego lub lubuskiego (łatwiej się spotkać) choć to nie jest reguła. Na koniec dodam że znam angielski na poziomie średnizaawansowanym i jestem bardzo optymistyczną osobą.

Pozdrawiam
Monika

6

Archiethecat napisał/a:

Witam,

poszukuje osoby do wspólnego wyjazdu do pracy za granicę. Nie mam jeszcze co prawda pracy ani zakwaterowania, ale jak to mówia w towarzystwie zawsze raźniej;) Poszukuję kolegi lub koleżanki w wieku podobnym do mojego (25 lat). Sama jestem absolwentką Akademii Sztuki w Szczecinie. Od roku pracuje jako freelancer. Moge robić w sumie wszystko więc wyjazd traktuje bardziej jako przygodę niż wstęp do kariery:). Poszukuję kogoś raczej z zachodniopomorskiego lub lubuskiego (łatwiej się spotkać) choć to nie jest reguła. Na koniec dodam że znam angielski na poziomie średnizaawansowanym i jestem bardzo optymistyczną osobą.

Pozdrawiam
Monika

Witam, z lubuskiego jestem, miejsce wyjazdu to najprawdopodobniej Bawarskie miasto Monachium, lat 24, z racji że kończę studia jadę dopiero w lutym nawet pod koniec lutego. Jak pasuje to daj znać

7

Witajcie
mam zamiar wyjechać do Szkocji na początku 2015 roku marzec kwiecień mam 52 lata średnie wykształcenie(i tak bez znaczenia w UK)
mam zamiar sprzątać albo coś podobnego bo z językiem tak sobie
zrozumiem pewnie co nieco gorzej z mówieniem
może ktoś chętny na wspólny wyjazd może ktoś ma podobne plany w podobnym czasie
jestem z Kujawsko-Pomorskiego
wyjazd raczej planuję drogą lądową i promem z Francji samolot na początek odpada może kiedyś
mam też rozterki bo syn jest w I klasie Liceum i nie bardzo wiem co z tym zrobić najlepiej żeby je kontynuował
może ktoś ma podobną sytuację czy jakieś rady
pozdrawiam  gorąco

8

Witam,również szukam koleżanki do wspólnych poszukiwań pracy za granicą,chętne osoby zapraszam do współpracy,pozdrawiam

9

konwalia22 nie mogę wysłać do Ciebie wiadomość. Jak chcesz odezwij się na priv.

10

Również planuję wyjazd za granicę i szukam towarzyszy (nie)doli smile Anglia lub Niemcy, raczej praca poprzez agencję niż wyjazd w ciemno, w połowie roku, chyba że szybciej coś się trafi.
Jeśli ktoś też ma plany to proszę o maila.

Hej wam wszystkim wink no i poszukaliscie juz tej pracy?? Tez Chciałabym wyjechac ale nie sama... sad

12

Hej. Mam 25 lat i również szukam osoby chętnej do wspólnego wyjazdu do pracy za granicę. Niemcy, Norwegia lub Holandia. Nie chcę jechać w ciemno, szukam agencji, która zorganizowałaby wyjazd. Proszę o kontakt, gdyby ktoś był zainteresowany.

13

Witam:) mam 22 lata, jestem z okolic Rzeszowa  i obecnie studiuje. Szukam sympatycznej  rozgarnietej i zdeterminowanej dziewczyny, która tak jak ja chciałaby wyjechać na wakacje do pracy za granicę ( interesują mnie głównie Niemcy). Wiadomo we dwie zawsze raźniej:) Nie mam na oku konkretnej oferty, chodzi mi raczej o towarzyszke do wspólnego poszukiwania pracy przez wiarygodne biura pośrednictwa, a potem wspólny wyjazd. Jesli też jesteś z okolic Rzeszowa i chciałabyś poszukać pracy na wakacje to prosze o kontakt:)

14

duzo osób widze chetnych na wyjazd do pracy niemcy w sprawdzonej, solidnej firmie ( polskiej - nie trzeba znać jezyka niemieckiego)
jesli ktoś preferuje pracę : przy mięsie, lub jako lakiernik, pakowacz, produkcja opakowań, pracownik ogolnobudowlany to moge dac namiary .

15

To ja bym prosiła o te namiary:)

16

ehh, trzeba mieć kilka tyś zł na start minimum. Po drugie przez net załatwiasz mieszkanie, zapomnij o dużych miastach na początek, bo nie masz referencji. Długa historia, można pisać i pisać, ale bez sensownej gotówki zapomnij dzisiaj o wyjeździe za granicę.

17

Tak daj mi namiary bo bym potrzebowała dla mojego brata co szuka pracy za granicą ale niestety nic nie może znaleźć bo niestety nie ma komunikatywnej znajomości języka angielskiego czy też niemieckiego..W dodatku nie ma prawka. Będzie gotowy do wyjazdu wszędzie do Niemiec, Holandii Anglii..Tylko czy ktoś da namiary?

18

Hej smile
Mam 39 lat i szukam osób w podobnym wieku z woj. śląskiego chętnych do wyjazdu do UK do pracy. Angielski na poziomie średniozaawansowanym.

19

Witam  szukam kolezanki na wyjazd do Holandi. Znam dobrze jezyk niderlandzki oraz komunikatywnie jezyk angielski niestety nie posiadam prawa jazdy i wlasnego srodka transportu wyjazd planuje na lipiec najpozniej poczatek sierpnia. Zaznaczam ze pracowalam w Holandi w kilku agencjach pracy pomoge przy zalatwianiu pracy jak i wszystkich innych formalnosci jesli bedzie trzeba. Tel 729437400

20

Dziewczyny ogloszenie nie aktualne pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Szukam osoby do wyjazdu za granicę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024