Witam,
Czy są tu jakieś osoby z Katowic, ewentualnie okolic, chętne na wspólne spacery po parku, spotkania przy kawce? czuje się bardzo samotna...... Chętnie pogadam
Witam,
Czy są tu jakieś osoby z Katowic, ewentualnie okolic, chętne na wspólne spacery po parku, spotkania przy kawce? czuje się bardzo samotna...... Chętnie pogadam
Witaj Rainbow! Wprawdzie z Katowic nie jestem, ale dobrze znam to miasto i czuję do niego sentyment. Mieszkałem w nim bowiem. Tak, jestem chętny. Tym bardziej, że poważnie doskwiera mi samotność, a do Katowic nie mam daleko.
Wierzę w miłość od pierwszego spojrzenia,
Serca ukojenia
Non omnis moriar?
Witam Cię Wielbicielu Lidiji Bacic
miło, że ktoś odpisał na mojego posta, jestem tu całkiem nowa i na razie czytam różne wątki, jak te całe forum funkcjonuje. Widzę, że wielu osobom towarzyszy samotność, to straszne A jeśli chodzi o Ciebie to gdzieś wyczytałam, że marzy Ci się domek na plaży w Chorwacji ? (wybacz jeśli coś przekręciłam)
Witam Cię Wielbicielu Lidiji Bacic
miło, że ktoś odpisał na mojego posta, jestem tu całkiem nowa i na razie czytam różne wątki, jak te całe forum funkcjonuje. Widzę, że wielu osobom towarzyszy samotność, to straszne
A jeśli chodzi o Ciebie to gdzieś wyczytałam, że marzy Ci się domek na plaży w Chorwacji ? (wybacz jeśli coś przekręciłam)
Zgadza się Rainbow to jedno z moich wielkich marzeń. Nie musi być koniecznie na plaży, wystarczyłoby w jej pobliżu. Jeżeli chcesz z przyjemnością porozmawiałbym z Tobą prywatnie. Pod moim avatarem znajduje się opcja e-mail.
Wierzę w miłość od pierwszego spojrzenia,
Serca ukojenia
Non omnis moriar?