otwarta na nowe znajomości (z Katowic) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » otwarta na nowe znajomości (z Katowic)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: otwarta na nowe znajomości (z Katowic)

Witam,
Czy są tu jakieś osoby z Katowic, ewentualnie okolic, chętne na wspólne spacery po parku, spotkania przy kawce?  czuje się bardzo samotna...... Chętnie pogadam

Zobacz podobne tematy :
Odp: otwarta na nowe znajomości (z Katowic)
Rainbow83 napisał/a:

Witam,
Czy są tu jakieś osoby z Katowic, ewentualnie okolic, chętne na wspólne spacery po parku, spotkania przy kawce?  czuje się bardzo samotna...... Chętnie pogadam

Witaj Rainbow! Wprawdzie z Katowic nie jestem, ale dobrze znam to miasto i czuję do niego sentyment. Mieszkałem w nim bowiem. Tak, jestem chętny. Tym bardziej, że poważnie doskwiera mi samotność, a do Katowic nie mam daleko.

Hrvatska Ljubavi Te!
Wierzę w miłość od pierwszego spojrzenia,
Serca ukojenia
Non omnis moriar?

3

Witam Cię Wielbicielu Lidiji Bacic smile

miło, że ktoś odpisał na mojego posta, jestem tu całkiem nowa i na razie czytam różne wątki, jak te całe forum funkcjonuje. Widzę, że wielu osobom towarzyszy samotność, to straszne sad A jeśli chodzi o Ciebie to gdzieś wyczytałam, że marzy Ci się domek na plaży w Chorwacji ? (wybacz jeśli coś przekręciłam) smile

Rainbow83 napisał/a:

Witam Cię Wielbicielu Lidiji Bacic smile

miło, że ktoś odpisał na mojego posta, jestem tu całkiem nowa i na razie czytam różne wątki, jak te całe forum funkcjonuje. Widzę, że wielu osobom towarzyszy samotność, to straszne sad A jeśli chodzi o Ciebie to gdzieś wyczytałam, że marzy Ci się domek na plaży w Chorwacji ? (wybacz jeśli coś przekręciłam) smile

Zgadza się Rainbow to jedno z moich wielkich marzeń. Nie musi być koniecznie na plaży, wystarczyłoby w jej pobliżu. Jeżeli chcesz z przyjemnością porozmawiałbym z Tobą prywatnie. Pod moim avatarem znajduje się opcja e-mail.

Hrvatska Ljubavi Te!
Wierzę w miłość od pierwszego spojrzenia,
Serca ukojenia
Non omnis moriar?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » otwarta na nowe znajomości (z Katowic)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021