Mam pytanko; jak usunąć konto na tym portalu ? Przyszedl mi e mail pod wiadomością bylo zablokuj czy cos w tym stylu. Wiec to zrobilam. Ale teraz zablokować nie mogę a konto chyba dalej istnieje. Pisze abym potwierdziła ze chce aby przychodzimy do mnie wiadomosci. Hm. Nie wiem co mam zrobić aby tego dziadostwa nie miec , zalogowalam sie juz naprawdę kupe czasu temu i to byl glupi pomysl.
Podobne tematy
Badoo jest aplikacja polaczona z Facebookiem. Rowniez ja mam. Mozesz sprobowac przez Facebook lub jak to mowia Google najlepszym przyjacielem czlowieka.
Pozdrawiam.
Zaloguj się na konto i poszukaj w pomocy.
Cisowianko ja też kiedyś tam wdepłam,ale przez zaproszenie kolegi. Z tym że jak zobaczyłam co się tam dzieje
wyszłam usuwając zdjęcie bo to też jest odnośnik do tego że nadal ci wysyłają wiadomości że ktoś chce się spotkać.
Najpierw usuń zdjęcia ,swoje ewentualne dane i w okienku że jesteś pewna odejść... kliknij i już. Z tym że może to być kilka razy. Ale dwa razy i już nie wchodz. Mam nadzieję że nic nowego nie stworzyli aby zatrzymać kogoś...
Pozdrawiam
Trzeba usunąć konto, a później wyczyścić cookies w przeglądarce i zapamiętane hasło, żeby przypadkiem się nie zalogować, bo to może spowodować reaktywację.
No wlasnie o to chodzi ze przyszla mi wiadomość na e maila ze jak nie chce dostawać wiadomości to kliknąć w to, kliknelam . Pozniej chcialam w to wejść znaczy sie na badoo poprzez zalogowanie i wyskoczyli mi zebym wyslala e maila yes i w tedy odblokują mi. Wiec nie wiem czy mam to badoo czy nie bo nie kliknęłam yes w odpowiedzi na tego e maila.skomplikowane heh
7 2014-03-25 20:48:25 Ostatnio edytowany przez cisowianka (2014-03-25 20:49:04)
Odblokowalam wiadomości na e maila i udalo mi sie chyba skasować , jutro sprobuje sie zalogować i zobacze czy dalej mam konto.
Mi ostatnio przuypomniało się o starym koncie Badoo, usunięcie na komputerze nie jest aż takie łatwe, a aplikacji znacznie szybciej. Miałam pełno wiadomości, dużo fejkowych kont, szkoda czasu. Pamiętajcie, że jak usunięcie konto na Badoo, nie możemy logować się przez 30 dni.