Witajcie, od dłuższego czasu szukałem w sieci portali traktujących o związkach na poważnie, o miłości, uczuciach, ale nic takiego nie znalazłem. W końcu przerzuciłem się na fora internetowe, w dodatku te szczególne - skupiające przede wszystkim użytkowników płci pięknej. Dla mnie jako faceta wartościowsze są opinie kobiet, na ich poznaniu mi zależy, bo może dzięki temu my, faceci dowiemy się czegoś, czego na co dzień nie potrafimy zrozumieć
Jednak nie to chciałem poruszyć w niniejszym wątku.
Wybieramy się z dziewczyną we dwoje w góry. Planujemy spędzić 10 dni na kwaterze, łącząc to z wędrówkami po najciekawszych szlakach okolicy. Pomyślałem, że bycie tak blisko ze sobą, sam na sam przez ponad tydzień (a będzie to nasz pierwszy wspólny wyjazd), to świetna okazja do tego, by spędzić wiele czasu na rozmowach, dzięki którym lepiej się poznamy. Zaznaczę, że rozmowę traktujemy od początku związku jako coś zupełnie fundamentalnego. Rozmawiamy o problemach, pragnieniach, tematach poważnych i tych zupełnie błahych - o wszystkim i o niczym. Teraz, kiedy wyjeżdżamy chciałbym wykorzystać czas na jeszcze lepsze poznanie mojej ukochanej.
Czy macie pomysły na jakieś gry, testy, zabawy czy też klucze pytań/idei, według których możnaby się lepiej poznać? Interesują mnie zarówno jakieś ogólne zabawy, jak i tematyczne. Mogą być o zabarwieniu erotycznym - bo taki wyjazd to okazja do różnych przyjemności
, ale nie o nie przede wszystkim mi chodzi.
Może pamiętacie jakieś szczególnie fajne czynności czy sytuacje, które pomogły Wam się lepiej poznać z partnerami?
Z góry dziękuję za wszelkie poważne odpowiedzi (wybaczcie to zastrzeżenie, ale nie wiem jeszcze na ile dojrzałych użytkowników ma to forum, a w sieci jest z tym bardzo różnie).
Pozdrawiam!