Ja od grudnia 2010 roku jestem juz z tym forum. Dużo czytam na tym forum, nie raz sie wypowiadałam na jakieś tematy, posty itp , czy mi pomoglo ? Zależy. Roznie. Troszke tak troszke nie.
no jak widać w profilu od 2012 r
Zarejestrowałam się w 2012, ale dopiero w tym roku zaczęłam się jakoś bardziej aktywnie udzielać
Jest tutaj kilka osób, z którymi da się miło porozmawiać, są też tacy z którymi się nie da ale nie odstrasza mnie to
Cześć,
Ja za to jestem zuuupełnie nowa, bardzo zaciekawiło mnie to forum. Sporo tu ciekawych wątków i myślę, że każdy może tu znaleźć coś dla siebie. Fajnie że jest takie miejsce, gdzie można się podzielić z kimś neutralnym, z zewnątrz swoimi sprawami, trudnościami.
Pozdrawiam!!
Zarejestrowałem się wtedy co widać z ciekawości, później nie chcieli mi usunąć konta, więc jak miałem więcej czasu pod koniec zeszłego roku to zacząłem być bardziej aktywny, ale czuję, że niedługą stąd wylecę
Zarejestrowałem się wtedy co widać z ciekawości, później nie chcieli mi usunąć konta, więc jak miałem więcej czasu pod koniec zeszłego roku to zacząłem być bardziej aktywny, ale czuję, że niedługą stąd wylecę
Dlaczego miałbyś wylecieć?
marioosh666 napisał/a:Zarejestrowałem się wtedy co widać z ciekawości, później nie chcieli mi usunąć konta, więc jak miałem więcej czasu pod koniec zeszłego roku to zacząłem być bardziej aktywny, ale czuję, że niedługą stąd wylecę
Dlaczego miałbyś wylecieć?
Męska intuicja
Jestem od tamtego roku, całkiem fajnie tu jest i bywa bardzo wesoło. Najbardziej lubię wypowiedzi, które zmuszają/prowokują do myślenia.
Marioosh666 męska intuicja, czy narozrabiałeś?
Ja jestem Nowa i krotko . nie mam tyle czasu ale zaglądam jak moge
Ponad dwa lata tu jestem. Czasem jestem bardziej aktywna, czasem mniej.
Gdyby nie to forum, nie wiedziałabym, że w necie jest tyle samo fajnych ludzi co czubów:)
Marioosh666 męska intuicja, czy narozrabiałeś?
Niektórzy twierdzą, że to drugie...
WItam no na pewno duzo jest osob na tym forum !:) i dochodza nowe tak jak ja:P
iajagoda napisał/a:Marioosh666 męska intuicja, czy narozrabiałeś?
Niektórzy twierdzą, że to drugie...
Nie trzeba było się tak obnosić ze swoim korwinizmem
Jestem tu od bardzo niedawna a widzę ze z każdym dniem robi się tu coraz fajniej
od jakiegos roku
A czy to forum Wam pomoglo ? Jeśli tak to w czym ? Po krotce możecie opisac
Ja ostatnio udzielam sie troche na tym forum ale widzę ze jak juz ja zadam pytanie to mi prawie nikt nie odpisuje. Wiec myślę ze to forum pomoglo mi w 30 % a w 70 % nie.