Ja mam jedno corke 10 lat. Jestem zadowolona nawet bardzo,a Wy?
Ja tylko czekam, kiedy założysz temat z pytaniem, ile razy dziennie korzystacie z toalety
Ja tylko czekam, kiedy założysz temat z pytaniem, ile razy dziennie korzystacie z toalety
Takiego tematu nie zaloze
Podawać długości penisów i pochw w spoczynku i w czasie pracy.
Podawać długości penisów i pochw w spoczynku i w czasie pracy.
A co to ma wspolnego z moim tematem?
wieka napisał/a:Ja tylko czekam, kiedy założysz temat z pytaniem, ile razy dziennie korzystacie z toalety
Jak nie masz co robić, to się rozbierz i ciuchów pilnuj
JuliaUK33 napisał/a:wieka napisał/a:Ja tylko czekam, kiedy założysz temat z pytaniem, ile razy dziennie korzystacie z toalety
No wlasnie dzis mialam troche zajec ciekawych, teraz tu siedze
Legat napisał/a:Podawać długości penisów i pochw w spoczynku i w czasie pracy.
A co to ma wspolnego z moim tematem?
Zabawa, bo z forum robisz sobie kabaret
wieka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Takiego tematu nie zaloze
No wlasnie dzis mialam troche zajec ciekawych, teraz tu siedze
To czytaj tu różne tematy i się ucz, nie musisz pisać dla pisania.
10 2023-12-02 21:42:08 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2023-12-02 21:45:22)
Ja jestem bardzo zadowolona z macierzyństwa, bo mam naprawdę piękną i mądrą córkę.
Niezadowolona jestem tylko z tego, że urodziłam ją w bardzo młodym wieku, bo jej ojciec okazał się psychopatą i musiałam się z nim rozstać.
Od tego czasu po prostu nie zaufałam żadnemu facetowi na tyle, żeby urodzić mu dziecko.
Szkoda, bo pewnie urodziłabym wiele więcej inteligentnych i pięknych dzieci.
Tak na zakończenie: Mój były mąż skończyl bardzo źle. Gdzieś po drodze miał dzieci, które nie wsławiły się żadnym większym dokonaniem, więc chyba
wychodzi na to, że to geny po matce pozwoliły mej corce stać się tym, kim się stała.
Może doczekam pięknych i mądrych wnuków, będę szczęsliwa
Ja jestem bardzo zadowolona z macierzyństwa, bo mam naprawdę piękną i mądrą córkę.
Niezadowolona jestem tylko z tego, że urodziłam ją w bardzo młodym wieku, bo jej ojciec okazał się psychopatą i musiałam się z nim rozstać.
Od tego czasu po prostu nie zaufałam żadnemu facetowi na tyle, żeby urodzić mu dziecko.
Szkoda, bo pewnie urodziłabym wiele więcej inteligentnych i pięknych dzieci.
Tak na zakończenie: Mój były mąż skończyl bardzo źle. Gdzieś po drodze miał dzieci, które nie wsławiły się żadnym większym dokonaniem, więc chyba
wychodzi na to, że to geny po matce pozwoliły mej corce stać się tym, kim się stała.
Może doczekam pięknych i mądrych wnuków, będę szczęsliwa
Twoja corka jest juz dorosla? Pewnie kiedys sie doczekasz wnukow
JuliaUK33 napisał/a:Ja mam jedno corke 10 lat. Jestem zadowolona nawet bardzo,a Wy?
Mam jedną córkę, w maju skończyła dwa lata
Bardzo lubię macierzyństwo, realizuje się w nim "na pełen etat" ; ) i nie mam dość... wręcz przeciwnie.
Gdyby nie choroba na pewno miałabym więcej dzieci, ale przy mojej chorobie to nie rozsądne.
Mąż zawsze marzył o czwórce dzieci (To Turas jest) no ale ja z moją chorobą mu ich nie urodzę.
Ja fajnie wspominam czasy jak corka byla mala ,chciala bym by dzieci byly caly czas male takie 2-4 lata mialy przez dlugi czas,zanim by dorastaly, a tu juz 10 lat, juz wiecej sie kolezankami interesuje niz stara matka. Mam nadzieje, ze choroba ustapi i nie bedziesz miala tych napadow choroby