Czy jecie musli? Jesli tak to jakie?
Ja odkryłam ostatnio Fitellę, pyyycha, probowałyscie?
Macie jakies swoje ulubione musli?
Ja właściwie jem wszyyystkie rodzaje musli:D Najbardziej lubię Fitellę bananowe z jogurtem:)
L. Kołakowski
o tak, mniammmm
a probowałas tych w czarnych opakowaniach? np. pomaranczowa z kwałkami czekolady - pycha
Ja też uwielbiam, ale bez rodzynków bo są strasznie słodkie . Nie jadłam jeszcze Fitelli , jem za to Nestle Fitness i są pyszne , to raczej nie jest musli tylko płatki i są bardzo syte , pożywne .
Płatki zbożowe (kukurydziane, owsiane, muesli ) najlepiej jeść na śniadanie rano. Zawierają one bowiem takie składniki odżywcze dzięki którym zachowamy formę i siły cały dzień. Przede wszystkim patrząc na opakowaniem muesli, należy wybierać produkty ze zbóż nieoczyszczonych ( ze względu na dużą ilość błonnika ) oraz które nie zawierają dodatkowo cukru ( tuczy ) Płatki zawierają magnez i wiele witamin z grupy B - także n prawdę, dobrze dobrane to samo zdrowie
Uwielbiam fitelle bananowa, pycha:)
ja najbardziej lubię musli z egzotycznymi owocami. pyyycha. ;d
ja odkąd odstawiłam Formoline to musli jem na każde śniadanie i na kolację. Teraz jest tyle rodzajów, że każdy może znaleźć coś dla siebie. Ja uwielbiam z owocami, ale czasem zdarza mi się jeść też ze zbożami. Ogólnie to dobry sposób na utrzymanie ładnej sylwetki
Spróbujcie Fitellę cynamonową albo miętową:)
L. Kołakowski
akurat przed płatkami to Formoline nie łykałam a płatki jadłam często, przynajmniej 2 razy dziennie, rano i wieczorem
Kiedyś w pracy zamiast kanapek to jadłam jogurt naturalny i dosypywałam płatki kukurydziane. Muszę przyznać, ze się tym najadałam i przede wszystkim to było dobre musze chyba wrócić do tego
A ja właśnie zjadłam Nestle Fitness- pół kubka, do tego pół jabłka świerzego i zalane jogurtem... I takie śniadanki jest pycha i daje siłę na brzydki, deszczowy dzień...
Miłego dnia:)
Bardzo dobre sa platki lub musli z deserkami sojowymi, np czekoladowym. Polecam nasza stronke, mozna sie zapoznac z produktami alprosoya.pl
A ja właśnie zjadłam Nestle Fitness- pół kubka, do tego pół jabłka świerzego i zalane jogurtem... I takie śniadanki jest pycha i daje siłę na brzydki, deszczowy dzień...
Muszę spróbować.Lubię Fitness
Moje ulubione to własne mieszanki, tzn. płatki owsiane pełnoziarniste, owoce świeże lub zimą suszone, ziarna słonecznika, sezamu, pestki dyni i najlepiej z actiwią. Lekkie i pożywne.
ja tutaj musli kupuję wuwuwu. musli and more. pl bardzo mi smakuje każdy może sobie dobrac swoją mieszankę...