Wiem , że to kobiecy świat , ale zawsze rozumiałem sie lepiej z kobietami po przeprowadzce do Olsztyna szukam koleżanki przyjaciółki do rozmów która czasem mnie wysłucha poradzi , może jest też tu jakaś pani co lepiej rozumie się z facetem to zapraszam zapoznajmy się .
Może to tak bezpośrednio, ale to mój gg 44290987 jak będziesz maił ochotę to napisz
nie twierdzę, że rozumiem facetów, ale wiem ile znaczy rozmowa z życzliwą osobą.
Witaj! Jeśli chcesz popisać to moje gg43788689
Witam. Muszę napisać tutaj, bo popsuł mi sie mój gg a nowego nie mogę założyć....chciałam z tobą rozmawiac a wyszła wielka awantura z tego i mój narzeczony przestał się do mnie odzywać
nie wiem co napisałam nie tak (stwierdził, że przypadkiem znalazł naszą rozmowę) jak bardzo go uraziłam, że poczuł się zagrożony,ale lepiej będzzie jak nie bede się udzialać w rozmowach z tobą.
Mam nadzieję, że znajdziesz fajną osobe, z którą bedziesz mógł porozmawiać, bo ja nia byc nie moge i nie chce skoro ranie narzeczonego(widać to była granica jego tolerancji). Pozdrawiam i powodzenia
pa
Witaj, gdybys miał ochotę chętnie porozmawiam 44309639. ![]()