A może ktoś szuka kolegi przyjaciela - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » A może ktoś szuka kolegi przyjaciela

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: A może ktoś szuka kolegi przyjaciela

Wiem , że to kobiecy świat ,  ale zawsze rozumiałem sie lepiej z kobietami po przeprowadzce do Olsztyna szukam koleżanki przyjaciółki do rozmów która czasem mnie wysłucha poradzi , może jest też tu jakaś pani co lepiej rozumie się z facetem to zapraszam zapoznajmy się .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: A może ktoś szuka kolegi przyjaciela

Może to tak bezpośrednio, ale to mój gg 44290987 jak będziesz maił ochotę to napisz smile nie twierdzę, że rozumiem facetów, ale wiem ile znaczy rozmowa z życzliwą osobą.

3

Witaj! Jeśli chcesz popisać to moje gg43788689

4

Witam. Muszę napisać tutaj, bo popsuł mi sie mój gg a nowego nie mogę założyć....chciałam z tobą rozmawiac a wyszła wielka awantura z tego i mój narzeczony przestał się do mnie odzywać sad nie wiem co napisałam nie tak (stwierdził, że przypadkiem znalazł naszą rozmowę) jak bardzo go uraziłam, że poczuł się zagrożony,ale lepiej będzzie jak nie bede się udzialać w rozmowach z tobą.
Mam nadzieję, że znajdziesz fajną osobe, z którą bedziesz mógł porozmawiać, bo ja nia byc nie moge i nie chce skoro ranie narzeczonego(widać to była granica jego tolerancji). Pozdrawiam i powodzenia smile pa

5

Witaj, gdybys miał ochotę chętnie porozmawiam 44309639. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » A może ktoś szuka kolegi przyjaciela

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024