MORFOLOGIA - czy można na jej podstawie stwierdzić ciążę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » MORFOLOGIA - czy można na jej podstawie stwierdzić ciążę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: MORFOLOGIA - czy można na jej podstawie stwierdzić ciążę?

Hej dziewczyny mam pytanie czy z morfologi wyjdzie ,ze kobieta jest w ciazy ??

`I odeszła myśląc, że będzie szedł za nią.. On stał i patrzył jak odchodzi myśląc '..błagam wróć..'
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: MORFOLOGIA - czy można na jej podstawie stwierdzić ciążę?

Karolajjjjna ja byłam wlaboratorium pobierali mi krrew i powiedział że to żeby sprawdzic ciąże bo oni tam maja jakiś oznaczniki.
A czy z samej morfologii to niewiem.
A co myslisz że jesteś??

Kochany Jasiu ur.21.09.2011
waga 3760 dł. 56cm
Kochany Aluś  ur. 22.10.2014
waga 2550 dl. 49cm.

3

Nie z samej morfologii ogólnej nie da się stwierdzić ciąży, trzeba zrobić specjalne badanie Beta HCG czyli stwierdzenie hormonu ciążowego we krwi smile

"Prosiłam o wszystko ,żeby cieszyć się życiem, dostałam życie ,żeby cieszyć się wszystkim "
Jadzia 19.04.2011, SN, godz. 10.55, 2550, 53 cm.

4

chodzi o moją koleżankę ,nie wie czy nie zaliczyła tzw. wpadki a dzisiaj robiła morfologię i jutro będą wyniki i po prostu myślała ,że dzięki tym badaniom wyjdzie czy jest w ciąży czy nie

`I odeszła myśląc, że będzie szedł za nią.. On stał i patrzył jak odchodzi myśląc '..błagam wróć..'

5

Nie w morfologii nie wyjdzie. Powiedz koleżance, zeby poszła jeszcze raz i sobie zrobiła badanie z krwi na ciąże oddzielnie. W sumie jak pobierała to mogła się zapytać i by jej powiedzieli i od razu wzieli na badania.
Czemu ludzie nie myślą??? -.-

6

a czy takie skierowanie trzeba dostać od lekarza rodzinnego tak ? i dziekuje dziewczyny za pomoc jak zawsze sluzycie rada i wiedza:)

7

Nie, idziesz do punktu pobran i mówisz ze chcesz zrobic test ciążowy z krwi. Płatne pewnie jest, ale wiarygodność 99% we wczesnym stadium ciąży.

8 Ostatnio edytowany przez karolajjjna_? (2012-02-24 04:29:25)

Ok dzięki jeszcze raz smile zobaczymy co z tego wyjdzie:)

9

Można pójść do apteki, po test ciążowy i zrobić sobie go w domu smile
Tak jak wcześniej napisano z morfologii nie wyjdzie czy jest się w ciąży.

Witamy w świecie kryształowych upominków smile

10

smile no można w sumie smile jeszcze raz dzięki za pomoc:)

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » MORFOLOGIA - czy można na jej podstawie stwierdzić ciążę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021