Deterioraty zjawiska depresji
Bardzo prosze o wyjąsnienie wyrażenia "Deterioraty ", zapewniam,ze szukałam w róznych dostepnych żródłach, ale bez skutku, wpadlam na pomysł, ze moze tu czegos się dowiem,. Będe wdzięczna za pomoc. J.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Deterioraty-co to znaczy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Deterioraty zjawiska depresji
Bardzo prosze o wyjąsnienie wyrażenia "Deterioraty ", zapewniam,ze szukałam w róznych dostepnych żródłach, ale bez skutku, wpadlam na pomysł, ze moze tu czegos się dowiem,. Będe wdzięczna za pomoc. J.
W życiu o czymś takim nie słyszałam, ale wujek Google mówi, że deterioracja to ?spadek wartości, jakości, sprawności lub wydolności czegoś itp. Przepuszczając to przez moje szare komórki wychodzi na to, że "Deterioraty zjawiska depresji" to zapewne wszelkie czynniki i substancje zmniejszające występowanie depresji. Ot, takie moje wolne tłumaczenie na szybko
W życiu o czymś takim nie słyszałam, ale wujek Google mówi, że deterioracja to ?spadek wartości, jakości, sprawności lub wydolności czegoś itp. Przepuszczając to przez moje szare komórki wychodzi na to, że "Deterioraty zjawiska depresji" to zapewne wszelkie czynniki i substancje zmniejszające występowanie depresji. Ot, takie moje wolne tłumaczenie na szybko
dziękuję, jednak te czynniki (ze sa czynnikami tyle tylko wiem), sa czynnikami od których zależy czy jest czy nie ma depresji, skąd pochodzi słowo, czy sie je odmienia, czy może oznacza "ogoł czynników" wplywającycyhh na depresje??juz sie pogubilam
A ja, ale tez zgadujac tylko, pokusilabym sie o teorie, iz te deterioraty zjawiska depresji, moga to byc odczucia zwiazane ze spadkiem wlasnej wartosci, wydolnosci, jakosci itd. prowadzace w rezultacie do depresji. Ale to tak mi sie jakos na chlopski rozum wymyslilo..pogrzebmy w googlach wiecej:)
a może tutaj chodzi o determinanty zjawiska depresji ??
Deterioraty zjawiska depresji to czynniki wpływające na pogorszenie stanu u chorego na depresję. Prościej mówiąc, coś co sprawia że depresja się zaostrza. Słowo pochodzi z łaciny, oznacza "pogarszać się", "zaostrzać".
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Deterioraty-co to znaczy
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2021