Wyciek płynu owodniowego... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wyciek płynu owodniowego...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wyciek płynu owodniowego...

Witam... jestem nowa na forum. Właśnie staramy się z mężem o dzidziusia, więc interesuje się wszystkim co dotyczy dzieci, ciąży, ale również mojego zdrowia. No i właśnie zaniepokoił mnie temat wycieku płynu owodniowego podczas ciąży. Moja siostra, która mieszka na stałe w UK i w zeszłym roku urodziła śliczną córeczkę mówiła mi, ze u nich dostępne są takie testy, które wyglądają jak zwykle wkładki higieniczne, a które pokazują, czy taki wyciek mam miejsce. Czy któraś z Was słyszała o takich wkładkach?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyciek płynu owodniowego...

Tak są takie wkładki w niektórych aptekach , kosztują dość drogo ale są na prawdę dobre, przynajmniej takie opinie słyszałam.

3

No właśnie wczoraj znalazłam takie wkładki w internecie na stronie jednej firmy ww w. sklep. elektromedix. eu i w sumie tam nie są takie drogie... Jak już będą potrzebne to pewnie zamówię. Dziękuję za opinię i pozdrawiam!

4

iza nie będą potrzebne smile myśl pozytywnie, ciąża bezproblemowa ma być smile a ten wyciek płynu to dość rzadko się zdarza ale wiadomo, ze lepiej wiedzieć , ze jest coś takiego w razie czego smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wyciek płynu owodniowego...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024