Witam... jestem nowa na forum. Właśnie staramy się z mężem o dzidziusia, więc interesuje się wszystkim co dotyczy dzieci, ciąży, ale również mojego zdrowia. No i właśnie zaniepokoił mnie temat wycieku płynu owodniowego podczas ciąży. Moja siostra, która mieszka na stałe w UK i w zeszłym roku urodziła śliczną córeczkę mówiła mi, ze u nich dostępne są takie testy, które wyglądają jak zwykle wkładki higieniczne, a które pokazują, czy taki wyciek mam miejsce. Czy któraś z Was słyszała o takich wkładkach?
Tak są takie wkładki w niektórych aptekach , kosztują dość drogo ale są na prawdę dobre, przynajmniej takie opinie słyszałam.
No właśnie wczoraj znalazłam takie wkładki w internecie na stronie jednej firmy ww w. sklep. elektromedix. eu i w sumie tam nie są takie drogie... Jak już będą potrzebne to pewnie zamówię. Dziękuję za opinię i pozdrawiam!
iza nie będą potrzebne myśl pozytywnie, ciąża bezproblemowa ma być a ten wyciek płynu to dość rzadko się zdarza ale wiadomo, ze lepiej wiedzieć , ze jest coś takiego w razie czego