A wiec tak,ogolnie jestem w miare szczupla tylko jak zrzuce ze 3 kg to juz wygladam wrecz chudo,mam jakas dziwna figure ze np rece mam cienkie jak patyczki nawet jak wazylam +15 w ciazy,no i jak schudne jeszcze to wygladaja jak galazki,nogi mysle w sam raz,tylko tak dziwnie mi sie tluszcz odklada,zamiast zejsc nizej w tylek to na bokach mi sie odklada,zawsze mialam wystajace kosci bioder,po ciazach wydaje mi sie ze jeszcze bardziej mi sie kosci rozeszly i na tym teraz ten tluszczyk po bokach wyglada to dziwnie gdyz cala reszta chuda a po bokach jakies zdezaki,czy to moze byc od noszenia bardzo niskich obcislych biodrowek? Bo popatrzcie jak bylo kiedys,kobiety nosily jeansy wysokie i tluszcz szedl w tylek figura klepsydry,nie bylo kobiet z boczkami tylko bardziej dupiate,ze tak powiem,a teraz??Czy to przez biodrowki.kiedys slyszalam,ze kobieta powinna wygladac jak gitara a mezczyzna jak gitara odwrocona(nie chodzi o dlugi gryf ) Co by mi pomoglo zbic te boczki?zastanawiam sie nad sauna belt-pas sauna.
Z tymi spodniami to możesz mieć racje.. Nigdy na to nie wpadłam ale tak po namysle to rzeczywiście tak jest, kiedyś kobiety nie miały boczków, rozkładało im się to na pupci, a teraz jest mnóstwo boczków wystających znad biodrówek.

Ja mam podobny problem. Ręce chude, wystające obojczyki, piersi małe. Już nawet ojciec się do mnie przyczepił, powiedział abym przytyła, bo mi wystają kości niżej szyi. Tylko, że jak przytyję to powiększą mi się właśnie te boczki, a kości nadal będą wystawały. Myślę, że to jest właśnie efekt noszenia biodrówek. Zauważyłam, że spodnie właśnie "zaczepiają" mi się poniżej tych boczków. Jest tam, już nawet takie zagłębienie i najlepiej się trzymają. Próbuję z tym walczyć i staram się kupować spodnie z tzw. "wysokim stanem" tylko bez przesady, bo takie mi się średnio podobają. Myślę, że jest to także kwestia figury, ja np mam figurę gruszki.
Ani miłość kiedy jedno płacze, a drugie po nim skacze.
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie, ani róże ani całusy małe duże
Ale miłość kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze (Happysad)
No wlasnie z tym miejscem na spodnie he he tez tak mam,ze wlasnie takie zaglebienia powstaly.Staram sie nosic czasem spodnie z wysokim stanem ale zawsze musze miec pasek bo zaraz schodza w dol jak biodrowki.Ze schudnieciem nie bylby problem,bo wtedy i tam spadne,no ale co z tego jak wtedy reszta za chuda,odessac sie czy jak.Vardzo mi sie podoba stroj o kroju takim jak Lady Gaga miala w teledysku,no ale wtedy podejzewam dopiero by strasznie te boczki wygladaly.