hej! mam wesele za 2 tygodnie Wybraliśmy dość oryginalną wódkę (nie wiem czy znacie, jak coś będzie powód do spróbowania). Mianowicie: KRAKUS. Dobra wódeczka, ze średniej półeczki. Nie znam się zbytnio na wódkach, ale ta podobnoż jest dobrze wydestylowana i nie ma się takiego wałka póxniej w żołądku. Zobaczymy jak podpasuje gościom...
Myśleliśmy z narzeczonym nad bibmerkiem jakimś dobrym robionym przez znajomych (na jednym weselu go piliśmy i zrobił furorę!), ale niestety w naszej knajpie musimy mieć wódeczkę z atestem. Nie chcą odpowiadać za potrutych gości Mądrze z ich strony...
Mamy zamiar jeszcze dokupić wino... ale nie bardzo wiemy jakie i ile??? Będziemy mieć ok. 80 gości.
Jeśli chodzi o piwo, to zrezygnowaliśmy z niego. Może na poprawiny dopiero postawimy jakiegoś 'kega'. Teściowa uważa, że nie będzie młodzież mieszać... Wolę się nie sprzeciwiać ;P hehehe... Poza tym znając naszych gości, będą chętnie sięgali po wódkę weselną Zrobiłam śmieszne zawieszki na nie i mam nadzieję, że się spodoba.
P.s. Z mego doświadczenia jako gość - Wyborowa i Pan Tadeusz to dobry wybór!
Maximus... nie bardzo