czy w sytuacji gdy kobieta nie zawsze ma orgazm i jest sucha to facet od razu musi uwazac ze nie podnieca partnerki i szuka powodow czemu??a im czesciej tak jest to kobieta sie stresuje i wszytko zaczyna sie sypac i jest coraz gorzej .. a przeciez moze byc cudownie bez orgazmu??
tylko czemu oni tego nie rozumieją ?
To chyba normalna reakcja faceta, bo jak byś się czuła, gdyby Twój facet kochając się z Tobą nie miał wzwodu? he?
Spróbujcie nie myśleć o tym i nie stresować się. Nie nalezy szukać powodów, tylko sprawić żebyście się wzajemnie zapragnęli i żebyś miała z nim ten orgazm ..... Na jedną kobietę działa pocałunek i juz się rozpływa ........ a drugiej trzeba poświęcić więcej uwagi i czasu. I tu twój partnet powinien zaangażować się w to co robi. Może zmiana techniki, może zmiana miejsca, może zmiana pory .....
Są też płyny nawilżające, np KY Jelly Johnson&Johnson, hipoalergiczny, naprawdę fajny przynajmniej problem suchoty rozwiązany
Tak tylko jeśli kobieta z przyczyn chormonalnych nie ma orgazmu nie jest w stanie na to wpynąc ja tak miałam . Leczenie chirmonami wpływa na to i niestety ale nic tego nie zmieni mimo to uwielbiam sex i sprawia mi on przyjemnośc choc nie zawsze mam orgazm natomias mój mąż tego nie rozumie on uważa ze zawsze powinnam szczytowac i dołuje się a rozmowa go nie przekonuje
to się nazywa męska ambicja
Przyznam, że coś w tym jest. Ostatnimi czasy, kiedy to już moja dziewczyna 'nauczyła' się przeżywać orgazm i miała go regularnie, seks bez jej orgazmu jest dla mnie klapą. Chociaż tylko i wyłącznie zdarza się to wtedy kiedy nie mamy do niego warunków, albo mamy mało czasu. Ona mówi, że nawet króciutki seks jest przyjemny... ale faceci tak mają chyba.
Nie można sie stresować trzeba być totalnie rozluźnionym,byłam kiedyś z chłopakiem 4 lata i nigdy nieosiągnełam orgazmu ,dopiero z łukaszem obecnie też byłym nauczyłam sie to przeżywać,miłość też gra role w spełnieniu.Ostatni raz sie kochałam 4 tyg temu,nie jestem juz z łukaszem on był taki wspaniały,nigdy juz nie będe sie z nim kochać masakra!!!!!!!!!