jak to jest z facetami ? czy liczy się tylko seksualne spełnienie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak to jest z facetami ? czy liczy się tylko seksualne spełnienie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: jak to jest z facetami ? czy liczy się tylko seksualne spełnienie ?

czy w sytuacji gdy kobieta nie zawsze ma orgazm i jest sucha to facet od razu musi uwazac ze nie podnieca partnerki i szuka powodow czemu??a im czesciej tak jest to kobieta sie stresuje i wszytko zaczyna sie sypac i jest coraz gorzej  ..  a przeciez moze byc cudownie bez orgazmu??
tylko czemu oni tego nie rozumieją ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak to jest z facetami ? czy liczy się tylko seksualne spełnienie ?

To chyba normalna reakcja faceta, bo jak byś się czuła, gdyby Twój facet kochając się z Tobą nie miał wzwodu? he?

3

Spróbujcie nie myśleć o tym i nie stresować się. Nie nalezy szukać powodów, tylko sprawić żebyście się wzajemnie zapragnęli i żebyś miała z nim ten orgazm ..... Na jedną kobietę działa pocałunek i juz się rozpływa ........ a drugiej trzeba poświęcić więcej uwagi i czasu. I tu twój partnet powinien zaangażować się w to co robi. Może zmiana techniki, może zmiana miejsca, może zmiana pory ..... smile

4

Są też płyny nawilżające, np KY Jelly Johnson&Johnson, hipoalergiczny, naprawdę fajny smile przynajmniej problem suchoty rozwiązany smile

5

Tak tylko jeśli kobieta z przyczyn chormonalnych nie ma orgazmu nie jest w stanie na to wpynąc ja tak miałam . Leczenie chirmonami wpływa na to i niestety ale nic tego nie zmieni mimo to uwielbiam sex i sprawia mi on przyjemnośc choc nie zawsze mam orgazm natomias mój mąż tego nie rozumie on uważa ze zawsze powinnam szczytowac i dołuje się a rozmowa go nie przekonuje sad
to się nazywa męska ambicja lol

6

Przyznam, że coś w tym jest. Ostatnimi czasy, kiedy to już moja dziewczyna 'nauczyła' się przeżywać orgazm i miała go regularnie, seks bez jej orgazmu jest dla mnie klapą. Chociaż tylko i wyłącznie zdarza się to wtedy kiedy nie mamy do niego warunków, albo mamy mało czasu. Ona mówi, że nawet króciutki seks jest przyjemny... ale faceci tak mają chyba. tongue

7

Nie można sie stresować trzeba być totalnie rozluźnionym,byłam kiedyś z chłopakiem 4 lata i nigdy nieosiągnełam orgazmu ,dopiero z łukaszem obecnie też byłym nauczyłam sie to przeżywać,miłość też gra role w spełnieniu.Ostatni raz sie kochałam 4 tyg temu,nie jestem juz z łukaszem on był taki wspaniały,nigdy juz nie będe sie z nim kochać masakra!!!!!!!!!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jak to jest z facetami ? czy liczy się tylko seksualne spełnienie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023