Narzędzia AI do tworzenia grafiki i wideo ? moje doświadczenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Narzędzia AI do tworzenia grafiki i wideo ? moje doświadczenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Narzędzia AI do tworzenia grafiki i wideo ? moje doświadczenia

Cześć! Chciałabym się podzielić odkryciem, które ostatnio ułatwiło mi pracę kreatywną w domu. Jestem z zawodu graficzką freelance i od jakiegoś czasu testuję narzędzia AI do tworzenia grafiki i montażu wideo — szukam czegoś, co nie wymaga instalowania ciężkich programów.

Ostatnio trafiłam na Muse Video — narzędzie działające w przeglądarce, które generuje wideo z opisu tekstowego (po angielsku radzi sobie świetnie, po polsku jeszcze nie próbowałam): wyszukiwarka: Muse Video

Co ciekawe, można mu opisać scenę tak, jak się ją widzi we śnie albo w wyobraźni — ruch kamery, nastrój, szczegóły — i narzędzie stara się to oddać. Dla mnie to było trochę jak malowanie słowami.

Czy któreś z Was korzysta z narzędzi AI do pracy albo hobby? Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach — co Wam się podoba, a co uważacie za przesadzony trend?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Narzędzia AI do tworzenia grafiki i wideo ? moje doświadczenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024