Theodore Robert Bundy napisał/a:DarekFDD napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Ale pierdolisz, to jest zależne od wielu rzeczy, nie każdemu pasuje łeb na łyso, większość wygląda jak sebiksy z pod bloków, lub jak by dopiero co z Oświęcimia wyszli.
Wiadomo, ze nie do kazdej twarzy pasuje łysa głowa. Ale do wielu tak i wtedy łysy ma w wiekszosci przypadkow duza przewage nad tym z nawet fajnymi włosami. chociaz sa kobiety ktore lubią tych z włosami, to wiekszosci łysa głowa kojarzy sie z testosteronem i seksualnoscia. Czytałem o tym duzo, i nie raz kobiety mowią ze mają słabość do łysych, nie sebiksów tylko normalnych gosci z klasa. A np wspomniany Miklosza na takiego wyglada predzej niz sebixa bo przeczytaj o ciuchach i perfumach. Sebix raczej nie ubiera fajnych spodni i koszuli tylko jakieś dresy ortalionowe z 3 paskami.
Gdyby Miklosza na takiego wyglądał to niebylby ponad 30 letnim prawiczkiem, fajne spodnie czy koszula zdadzą się na nic, gdy bedziesz niski, gruby, czy co gorsza z nie wyjściowym ryjem
polka mając do wyboru przeciętnego z wyglądu, ale dobrze ubranego polaka vs obsranego walącego gównem senegalczyka, bez wahania wybierze senegalczyka taki przykład.
No tak, polki kochaja mezczyzn z afryki itp kiedyś widziałem w sklepie jak czarny facet, takie niezbyt przystojny, nie że czarny wysoki zbudowany, tylko taki z brzuchem dużym itp I ekspedientka miała wypieki na twarzy jak zagadywal po angielsku, robil sobie przerwy miedzy klientami aby mogla obsluzyc, pewnie potem o numer zagadał, bardzo ładna młoda dziewczyna, widac ze była szcześliwa.
Z 3 rzeczy które wymieniles to
- twarz - ciężko modyfikowac, cos tam mozna ale nie wiele, zarost czy cos - nie wiem czy mam racje ale twarz wydaje mi sie najwazaniejsza w sensie ze dziewczyny najbardziej patrza na to
- niski - no raczej wola wyzszych, ale niscy jak maja ładne buzie tez wyrywaja, do tego są buty podwyzszajace dla desperatow, np +7cm takie ze nie widac, to jak fakis facet ma np 163cm i kupi takie buty to juz ma 170cm tez bez szalu ale nadal wyzszy od wiekszosci kobiet, moze troche pomoc przekonac do siebie kogos
- gruby - no to chyba duży minus poza paniami które lubią misów, pare kg nadwagi to chyba spoko ale wielkie brzuchy to chyba spory minus
A ubiór, perfumy higiena to tez wazne