Czy zgadzacie sie z tym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36 ]

Temat: Czy zgadzacie sie z tym?

Znalazlem takie swierdzenie na forum:

Theodore Robert Bundy napisał/a:

Stan konta jest w stanie załatwić 99%  wadliwych genów faceta.

Czy zgadzacie sie z tym w odniesieniu do randkowania, poznawania koleżanek ogolnie dziewczyn. Nie mowimy i jakis platnych masazach itp

Czy serio np nieśmialy incel z pełnym kontem ma szanse być Chadem i mieć dziewczyny tylko przez stan konta, dobry samochod itp?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2026-05-27 18:38:16)

Odp: Czy zgadzacie sie z tym?
DarekFDD napisał/a:

Znalazlem takie swierdzenie na forum:

Stan konta jest w stanie załatwić 99%  wadliwych genów faceta.

Czy zgadzacie sie z tym w odniesieniu do randkowania, poznawania koleżanek ogolnie dziewczyn. Nie mowimy i jakis platnych masazach itp

Czy serio np nieśmialy incel z pełnym kontem ma szanse być Chadem i mieć dziewczyny tylko przez stan konta, dobry samochod itp?

A jakże!;)

Tyle, że te dziewczyny będą tam z określonego powodu, będą pożądać kasy a nie Ciebie. No ale jeśli będą dobrze udawać, to posmakujesz tego swojego raju;)

Tak, że bierz się za zarabianie, bo wydatki będą. Nie wystarczy mieć, bedziesz sie musial dzielić.
One przyjdą po to by korzystać z Twojej kasy, a nie po to by dostąpić boskich uniesień w Twojej alkowie tongue

Ludzie, którzy poszli w ten kierunek, donosili o dosyć szybkim wypaleniu i depresji.
Jest sporo takich- kierunek biedne kraje Azji.

No ale nie wytłumaczysz głodnemu, że kolorowe i krzykliwie podane jedzenie może wcale nie karmić.
Smacznego

3

Ale normalne dziewczyny tez beda chyba wolaly bogatego a nie biednego

Tak jak wola przystojnego a nie brzydkiego

DarekFDD napisał/a:

Ale normalne dziewczyny tez beda chyba wolaly bogatego a nie biednego

Tak jak wola przystojnego a nie brzydkiego

Tak jak my wolimy te, które się nam podobają.
Normalni ludzie patrzą na całość.

Jeśli będziesz bogaty, ale pierdolniery, będziesz przyciągał blachary i pierdolnięte.

Jeśli będziesz miał kasę i będziesz ogarnięty- fizycznie, psychicznie, emocjonalnie, duchowo, itp etc, będziesz miał znacznie większy wybór niż wtedy, gdy jedynym atutem będzie kasa.
Ona nie zaszkodzi, ale nie zastąpi innych cech.

Tu się zastanów czego w ogóle chcesz. Z tego co piszesz, chodzi Ci głównie o seks, mimo że kreujesz się inaczej.
Jak będziesz wiedział czego chcesz, wtedy będziesz mógł szukać konkretnych odpowiedzi nt tego, jak osiągać swoje cele.
Może zacznij od tego, by już skończyć ten trolling i normalnie pisać.

5

DarekFDD napisał/a:

Z

I będzie się ciągle zastanawiał, czy panienka jest z nim dla kasy czy dla niego samego.

Ty masz jakiś fetysz dotyczący Chadów?

6

Tak czytam, ze kasa zastepuje to czego kiedys szukały kobiety czyli sila i bezpieczenstwo.
I ze niby to jest najatrakcyjniejsza "cecha" faceta.

Czyli wychodzi ze biedny Incel z 5k wyplata nie ma szans, a Incel z 50k wyplata to juz bedzie bardzo atrakcyjny dla kobiet.

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Tu się zastanów czego w ogóle chcesz. Z tego co piszesz, chodzi Ci głównie o seks, mimo że kreujesz się inaczej.

Tu wypraszam sobie.

7

Darku z Twoim myśleniem jesteś dla kobiet dostarczycielem prezentów, a jak będziesz miał kasę zostaniesz dostarczycielem kasy.

8

To ja wole już być sam sad

9

Opowiadałem już tę historyjkę, ale opowiem jeszcze raz. smile
Właśnie takowy chad uprawiał sex z mężatką. Dzwoni jej mąż pytając - gdzie jesteś, byliśmy z naszą paczką umówieni na oglądanie meczu w lokalu. Na to żona będąc na naszym chadzie - zrobiłeś pranie tak jak ci kazałam? Mąż mówi - nie, może po meczu. Na co żoną mówi - wiedziałam, że nie mogę na ciebie liczyć i się rozłączyła. smile

10

Legat napisał/a:

Opowiadałem już tę historyjkę, ale opowiem jeszcze raz. smile
Właśnie takowy chad uprawiał sex z mężatką. Dzwoni jej mąż pytając - gdzie jesteś, byliśmy z naszą paczką umówieni na oglądanie meczu w lokalu. Na to żona będąc na naszym chadzie - zrobiłeś pranie tak jak ci kazałam? Mąż mówi - nie, może po meczu. Na co żoną mówi - wiedziałam, że nie mogę na ciebie liczyć i się rozłączyła. smile

No to ja bym robił tak jak kazała, to nie miałbym problemu ze moja ewentualna zona poszla by do chada

11

Miklosza napisał/a:

Czemu?

12

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Czemu?

Taka panna na kase to tylko na chwile do zabawy a pózniej chciał bym taką która by mnie pokochała

Sprawdziłeś to forum ? nadal uważasz się za incela ? smile

13

Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Czemu?

Taka panna na kase to tylko na chwile do zabawy a pózniej chciał bym taką która by mnie pokochała

Czyli najpierw szukasz na chwile do zabawy lasek a potem chcesz wejsc w stały zwiazek?

Nie uwazam sie, bo kocham kobiety (atrakcyjne) alejakos tu ludzie widze uzywaja tez tego okreslenia dla dobrych chlopakow nie wrogo nastawionych i mi sie spodobało

14

Tylko jest proble nie mam kasy big_smile

15

Miklosza napisał/a:

Zawsze mozna udawac ze sie ma big_smile  Moze sie nabierze big_smile

16

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

No nie wiem hmm
Że musiałem się urodzić biedny brzydki i z małym :royellys:

17

Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

No nie wiem hmm

No własnie ten temat jest o tym ze kasa rekompensuje wszystkie wady wygladu itp

A ze mały nie ma znaczenia. Ja nie mam małego, wrecz przeciwnie ale co z tego jak doprowadzic do sytuacji, aby z tego skorzystać jest niemożliwe jak zadna nie chce nawet do kina isc a co dopiero zobaczy. Zreszta po takim czasie nie uzwyania pwenie i tak bym nie wiedział co robic.

Wiec rozmiar nie ma znaczenia, bo jak juz dojdzie do tego z dziewczyna i polubi/pokocha to nie bedzie patrzyc czy 10 czy 20.

Gorzej ogolny wyglad, bo to od razu widza dziewczyny

18 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-05-27 22:23:37)

netincele.pl

Rozrabiaka to juz powinien miec status incelowego guru.
Bo jego poglady wydaja sie miec najwiecej sensu... w swiecie fantazji.

JohnyBravo777 napisał/a:

netincele.pl

Rozrabiaka to juz powinien miec status incelowego guru.
Bo jego poglady wydaja sie miec najwiecej sensu... w swiecie fantazji.

Gdybyś napisał swój post 20s później, byłoby idealnie.
Ale i tak jest ładnie

20

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

No nie wiem hmm

A ze mały nie ma znaczenia. Ja nie mam małego, wrecz przeciwnie ale co z tego jak doprowadzic do sytuacji, aby z tego skorzystać jest niemożliwe jak zadna nie chce nawet do kina isc a co dopiero zobaczy. Zreszta po takim czasie nie uzwyania pwenie i tak bym nie wiedział co robic.

Wiec rozmiar nie ma znaczenia, bo jak juz dojdzie do tego z dziewczyna i polubi/pokocha to nie bedzie patrzyc czy 10 czy 20.

Staram się ogólnie dobrze wygladac

21

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie uwazam sie, bo kocham kobiety (atrakcyjne) alejakos tu ludzie widze uzywaja tez tego okreslenia dla dobrych chlopakow nie wrogo nastawionych i mi sie spodobało

Definicyjnie: incel to ktoś 'żyjący w niechcianym celibacie' aka nie mający seksu, chociaż chciałby. Ogólnie tematyka forever alone. To nie to samo co być dobrym chłopakiem nie wrogo nastawionym. Co ciekawe, to nawet nie to samo co być chłopakiem. Podobno sam termin ukuła kobieta.

22

Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

No nie wiem hmm

W jaki sposob dbasz o wyglad?
Fryzura, zarost, ciało? Czy bardziej ciuchy?

Ja chyba musze zadbać bo ubrac sie dobrze nie umiem, nigdy na to nie zwracałem uwagi, jak cos kupowalem to byle cieplo w zimie bylo i tyle.

23

Zlot gołodupców i inceli big_smile big_smile.

24

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Ja chyba musze zadbać bo ubrac sie dobrze nie umiem, nigdy na to nie zwracałem uwagi, jak cos kupowalem to byle cieplo w zimie bylo i tyle.

Wiesz gole głowe na łyso bo tak lubie zarostu nie mam też staram się golić ciuchy ostatnio kupiłem jogery jeansoowe bojówki na siebie jakiś t shirt i blukoszulka z krótkim rękawkiem w krate jakieś fajne perfumy i gitara smile

25

Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Wiesz gole głowe na łyso bo tak lubie zarostu nie mam też staram się golić ciuchy ostatnio kupiłem jogery jeansoowe bojówki na siebie jakiś t shirt i blukoszulka z krótkim rękawkiem w krate jakieś fajne perfumy i gitara smile

Dziewczyny bardzo lubią łysych facetów. To tu masz chyba już mega plus na starcie.

Ogólnie nie znam sie na ciuchach, ale brzmi dobrze smile 

A w lecie chodzisz np w czapce z daszkiem?

26

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Dziewczyny bardzo lubią łysych facetów. To tu masz chyba już mega plus na starcie.

Ja od 30 lat chodzę w czapce z daszkiem nawet czasem do lozka wiosna lato jesień zima big_smile big_smile

27

zle mi się napisało ale tam napisałem

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Ale pierdolisz, to jest zależne od wielu rzeczy, nie każdemu pasuje łeb na łyso, większość wygląda jak sebiksy z pod bloków, lub jak by dopiero co z Oświęcimia wyszli.

29 Ostatnio edytowany przez DarekFDD (2026-05-29 11:57:36)

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Ale pierdolisz, to jest zależne od wielu rzeczy, nie każdemu pasuje łeb na łyso, większość wygląda jak sebiksy z pod bloków, lub jak by dopiero co z Oświęcimia wyszli.

Wiadomo, ze nie do kazdej twarzy pasuje łysa głowa. Ale do wielu tak i wtedy łysy ma w wiekszosci przypadkow duza przewage nad tym z nawet fajnymi włosami. chociaz sa kobiety ktore lubią tych z włosami, to wiekszosci łysa głowa kojarzy sie z testosteronem i seksualnoscia. Czytałem o tym duzo, i nie raz kobiety mowią ze mają słabość do łysych, nie sebiksów tylko normalnych gosci z klasa. A np wspomniany Miklosza na takiego wyglada predzej niz sebixa bo przeczytaj o ciuchach i perfumach. Sebix raczej nie ubiera fajnych spodni i koszuli tylko jakieś dresy ortalionowe z 3 paskami.

30 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2026-05-29 14:28:00)

DarekFDD napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Wiadomo, ze nie do kazdej twarzy pasuje łysa głowa. Ale do wielu tak i wtedy łysy ma w wiekszosci przypadkow duza przewage nad tym z nawet fajnymi włosami. chociaz sa kobiety ktore lubią tych z włosami, to wiekszosci łysa głowa kojarzy sie z testosteronem i seksualnoscia. Czytałem o tym duzo, i nie raz kobiety mowią ze mają słabość do łysych, nie sebiksów tylko normalnych gosci z klasa. A np wspomniany Miklosza na takiego wyglada predzej niz sebixa bo przeczytaj o ciuchach i perfumach. Sebix raczej nie ubiera fajnych spodni i koszuli tylko jakieś dresy ortalionowe z 3 paskami.

Gdyby Miklosza na takiego wyglądał to niebylby ponad 30 letnim prawiczkiem, fajne spodnie czy koszula zdadzą się na nic, gdy bedziesz niski, gruby, czy co gorsza z nie wyjściowym ryjem big_smile polka mając do wyboru przeciętnego z wyglądu, ale dobrze ubranego polaka vs obsranego walącego gównem senegalczyka, bez wahania wybierze senegalczyka taki przykład.

31

DarekFDD napisał/a:

Gdyby Miklosza na takiego wyglądał to niebylby ponad 30 letnim prawiczkiem, fajne spodnie czy koszula zdadzą się na nic, gdy bedziesz niski, gruby, czy co gorsza z nie wyjściowym ryjem big_smile polka mając do wyboru przeciętnego z wyglądu, ale dobrze ubranego polaka vs obsranego walącego gównem senegalczyka, bez wahania wybierze senegalczyka taki przykład.

No tak, polki kochaja mezczyzn z afryki itp kiedyś widziałem w sklepie jak czarny facet, takie niezbyt przystojny, nie że czarny wysoki zbudowany, tylko taki z brzuchem dużym itp I ekspedientka miała wypieki na twarzy jak zagadywal po angielsku, robil sobie przerwy miedzy klientami aby mogla obsluzyc, pewnie potem o numer zagadał, bardzo ładna młoda dziewczyna, widac ze była szcześliwa.

Z 3 rzeczy które wymieniles to

- twarz - ciężko modyfikowac, cos tam mozna ale nie wiele, zarost czy cos - nie wiem czy mam racje ale twarz wydaje mi sie najwazaniejsza w sensie ze dziewczyny najbardziej patrza na to
- niski - no raczej wola wyzszych, ale niscy jak maja ładne buzie tez wyrywaja, do tego są buty podwyzszajace dla desperatow, np +7cm takie ze nie widac, to jak fakis facet ma np 163cm i kupi takie buty to juz ma 170cm tez bez szalu ale nadal wyzszy od wiekszosci kobiet, moze troche pomoc przekonac do siebie kogos
- gruby - no to chyba duży minus poza paniami które lubią misów, pare kg nadwagi to chyba spoko ale wielkie brzuchy to chyba spory minus

A ubiór, perfumy higiena to tez wazne

32

KSandraK napisał/a:

Definicyjnie: incel to ktoś 'żyjący w niechcianym celibacie' aka nie mający seksu, chociaż chciałby. Ogólnie tematyka forever alone. To nie to samo co być dobrym chłopakiem nie wrogo nastawionym. Co ciekawe, to nawet nie to samo co być chłopakiem. Podobno sam termin ukuła kobieta.

Incel to facet. Kobieta to femcelka.

Femcelki od inceli różni to, że incele nie mają większej szansy znalezienia jakiejkolwiek partnerki. Femcelki natomiast nie są zainteresowane kolesiami, którzy je podrywają, bo uważają ich poniżej swojego poziomu, ale same nie mają szans u akcyjniejszych kolesi i dlatego są same.

Skrajny mizoginizm i generalnie nienawiść do kobiet dotyczy w zasadzie jedynie USA. W PL to tylko pojedyncze przypadki, a nie zjawisko charakteryzujące tę grupę społeczną jak to właśnie jest w USA.

Oczywiście, że się z tym nie zgadzam, a słuchać się Tadzia to nie jest zbyt rozsądne  big_smile

Julia life in UK napisał/a:

Oczywiście, że się z tym nie zgadzam, a słuchać się Tadzia to nie jest zbyt rozsądne  big_smile

Juleczko co ci znów dolega? Ciapaty nie dał possać ? kolejna ciąża? Czy św Hildegarda sie obraziła?

35 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-05-29 18:04:21)

Julia life in UK napisał/a:

Juleczko co ci znów dolega? Ciapaty nie dał possać ? kolejna ciąża? Czy św Hildegarda sie obraziła?

O popatrz jak Ty zawsze wyskoczysz niczym pajacyk z pudełka z krzaków do komentarza i to nie pierwszy raz big_smile

Ja nie mam chłopaka i nie chce mieć, w ciąży  nie jestem a św Hildegarda się nie obraziła,bo jest święta,a świeci się nie obrażają

I teraz przestań trollowac

https://i.postimg.cc/HWSgXvf2/IMG-5276.jpg

Posty [ 36 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024