Metamorfoza mieszkania 48m? | PRZED i PO | nie uwierzysz że to to sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Metamorfoza mieszkania 48m? | PRZED i PO | nie uwierzysz że to to sam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Metamorfoza mieszkania 48m? | PRZED i PO | nie uwierzysz że to to sam

METAMORFOZA MIESZKANIA 48,5 m² | GENERALNY REMONT KROK PO KROKU | HOME STAGING | REMONT OD A DO Z

FILM na YOUTUBE: youtu.be/-8SXi6zUaNk

Zobacz kompletną metamorfozę mieszkania 48,5 m² – od stanu zastanego aż po efekt końcowy! W tym odcinku pokazujemy generalny remont mieszkania, w którym zadbaliśmy o każdy detal: od instalacji elektrycznej i hydraulicznej, przez gładzie, aż po finalne wykończenie i home staging

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Metamorfoza mieszkania 48m? | PRZED i PO | nie uwierzysz że to to sam

Nieśmiało zwracam uwagę, że to jest forum dyskusyjne, a nie platforma reklamowa cool

Odp: Metamorfoza mieszkania 48m? | PRZED i PO | nie uwierzysz że to to sam

Nieśmiało zapraszam do obejrzenia filmu i dyskusji czy mój remont przypadł do gusty, czy jednak nie. Co można było by zrobić inaczej itp.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Metamorfoza mieszkania 48m? | PRZED i PO | nie uwierzysz że to to sam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024