Znowu muszę powtarzać badania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Znowu muszę powtarzać badania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-03-09 11:48:23)

Temat: Znowu muszę powtarzać badania

Na nietolerancja laktozy
Na nietoleracja glutenu

Na witamina D
Na poziom.zelaza

I mnie to wkurzyło od samego rana, bo mnie sie nie chce znowu latac do lekarza,no,ale polece, bo tak jak coś wyjdzie nie tak,to mi może to chroniczne zmęczenie wylecza

A czytalam wlasnie"ze każdy ten przypadek może powodować zmęczenie i brak energii nawet nietolerancję pokarmowe u niektórych osób zamiast problemami z układem pokarmowym to się objawiają zmęczeniem wlasnie"... sobie weszłam na reddit forum angielska część i tam dużo ludzi pisało "że od nietolerancji mieli zmęczenie i jak odstawili produkty to dużo energii teraz maja"

To pójdę zrobić te badania i zobaczymy czy mi coś wylezie z nich

Zobacz podobne tematy :
Odp: Znowu muszę powtarzać badania

Tak z ciekawości sobie sprawdzilam po kolei

1. Czy niedobór witaminy D może powodować chroniczne zmęczenie?
Odp: niski poziom witaminy D może powodować chroniczne zmęczenie. Jest to dość częsty objaw niedoboru.

2. Czy niski poziom żelaza może powodować chroniczne zmęczenie?
Odp: niski poziom żelaza bardzo często powoduje chroniczne zmęczenie. To jedna z najczęstszych przyczyn długotrwałego braku energii.

3. Czy nietolerancja laktozy powoduje chroniczne zmęczenie?
Odp:Nietolerancja laktozy może powodować zmęczenie, ale zwykle nie jest to jej główny objaw.

4. Czy nietolerancja glutenu może powodować zmęczenie?
Odp:nietolerancja glutenu może powodować chroniczne zmęczenie, a u niektórych osób jest to jeden z głównych objawów.

Ludzie to ja pójdę zrobić w piątek te badania,żeby wykluczyć ostatecznie lub.... niestety potwierdzić obawy lekarzy... niech już mi w koncu.wyjda wyniki i zaczne leczenie,bo mnie już wkurzają takie zgadywanki jak to milion chorób może powodować chroniczne zmęczenie

3

Julka, za bardzo rozkminiasz to wszystko, a przez to sama niepotrzebnie się nakręcasz. Zrób te badania i pozwól wypowiedzieć się specjalistom, a nie AI.

4 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-03-09 20:18:24)

Alessandro napisał/a:

Julka, za bardzo rozkminiasz to wszystko, a przez to sama niepotrzebnie się nakręcasz. Zrób te badania i pozwól wypowiedzieć się specjalistom, a nie AI.

Przeciez specjalisci to samo mowia,co AI "ze we wszystkich tych przypadkach występuje chroniczne zmeczenie" ... zreszta wystarczy zajrzec do internetu na medyczna stronę

To nie zawsze tak jest,ze AI bredzi bzdury, a lekarz powie cos zupelnie odwrotnego  big_smile

A wogole to ja dzisiaj co chwila latam do łazienki z pelnym pecherzem i po jedzeniu jestem jeszcze gorzej zmęczona... to juz jest chyba starość  sad

I całe szczęście, że spojrzalam na druga strone w aplikacji medycznej, bo gdybym tego nie zrobiła to bym przegapila jutro inne badania. Maja mi badac
-czy nie mam cukrzycy(przy hipoglilemii mam to rutynowo co 2 lata)
-zbadac funkcję nerek i watroby
-i jeszcze jakies tam inne

Ale jutro to mam blisko ,bo idę do swojego lekarza rodzinnego na to badanie i nie musze na szczęście autobasami daleko jechać

A jeszcze zapomniałam wam napisać, że z medycznych badań to mnie sie dużo poprawily wyniki z tarczyca i teraz już mam w normie i się cieszę bardzo

Dziś rano byłam na badaniach i teraz znowu muszę lezec w łóżku,bo nie mam dużo energii, ale jutro idę odebrać wyniki i piątek mam znowu inne badania

Robili mi dzisiaj badania: białych krwinek, cukru,funkcji wątroby,nerek i jeszcze kilka innych i jutro rano ide po wyniki badań... ciekawe jakie beda-mam nadzieję,że dobre

9

Julka, jak tam wyniki? Będziesz żyć? wink

Alessandro napisał/a:

Julka, jak tam wyniki? Będziesz żyć? wink

Tak bede zyc wszystko dobrze  big_smile

Ale w piątek bede miec jeszcze badania na nietolerancje glutenu,laktozy, na żelazo i wit  D

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Znowu muszę powtarzać badania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024