Przestalam jesc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Przestalam jesc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Przestalam jesc

i nie nadaje sie juz do zadnej pracy , nic juz nie potrafie ogarnac tylko gram w gry i sie myje oczywiscie juz mam zaleglosci 0 na koncie w banku . Tylko woda w kranie i wprysznicu  mi zostala  .... sad Jest posprzatane ale tylko czekam kiedy mnie wypiertola na ulice .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przestalam jesc

trudno pojde na ulice .

3 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-03 20:52:28)

to juz drugi miesiac kiedy jestem na zwolnieniu a zasilek chorobowy nie wjechal ani prévoyance tzn cos tam wlecialo ale tyle ze najwyzej moge sobie tampony kupic , herbatke i lizaka

4

OF czeka

5

Farmer napisał/a:

OF czeka

a na co ? xD Oj Farmer znajac Ciebie tyle lat to pewnie czekasz na to az zdechne z glodu i mnie wypierpapier ....! xD

6

a tak dostalam z merostwa  bon do banque alimentaire zeby nie zdechnac . Chcialam tylko duzo marchewki to dali mi marchewki tylko 7 sztuk a tak to dali mi jeszcze tylko 2 avocado , 4xjaourt d'occitanie, epinard jeunes pousses , mleko , pieczarki ,avocado , sardines connetable , banany ,cytryny , bagietke , salate , grejfjuta big_smile <3, truskawki ale jakie konie jak male jablka ! itd ... dostalam jedzenie za darmo i mam prawo do oplaty czynszu pierwszy miesiac gratis a pozniej juz nie ! dostalam od assistance sociale 500 euros to jest bez zwrotne wszystko tylko dlatego ze 20 lat pracuje i jestem w trudnej sytuacji zdrowotnej na razie smile Pozniej sie wygrzebie wink Problem tyko takize ja nie moge jesc ..... nie czuje potrzeby i gdy cos ci wlasciciele do mnie pisza ja sie trzese i wymiotuje slina tak mi sie cos robi ze nie moge opanowac ..... ale Farmer sie nie przejmuj ja Niunia wyjde z tego big_smile Troche mi sie w kreci glowie ale to przejdzie bo jestem pod dobra opieka smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Przestalam jesc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024