i nie nadaje sie juz do zadnej pracy , nic juz nie potrafie ogarnac tylko gram w gry i sie myje oczywiscie juz mam zaleglosci 0 na koncie w banku . Tylko woda w kranie i wprysznicu mi zostala ....
Jest posprzatane ale tylko czekam kiedy mnie wypiertola na ulice .
trudno pojde na ulice .
3 2026-03-03 20:50:44 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-03 20:52:28)
to juz drugi miesiac kiedy jestem na zwolnieniu a zasilek chorobowy nie wjechal ani prévoyance tzn cos tam wlecialo ale tyle ze najwyzej moge sobie tampony kupic , herbatke i lizaka
OF czeka
OF czeka
a na co ? xD Oj Farmer znajac Ciebie tyle lat to pewnie czekasz na to az zdechne z glodu i mnie wypierpapier ....! xD
a tak dostalam z merostwa bon do banque alimentaire zeby nie zdechnac . Chcialam tylko duzo marchewki to dali mi marchewki tylko 7 sztuk a tak to dali mi jeszcze tylko 2 avocado , 4xjaourt d'occitanie, epinard jeunes pousses , mleko , pieczarki ,avocado , sardines connetable , banany ,cytryny , bagietke , salate , grejfjuta
<3, truskawki ale jakie konie jak male jablka ! itd ... dostalam jedzenie za darmo i mam prawo do oplaty czynszu pierwszy miesiac gratis a pozniej juz nie ! dostalam od assistance sociale 500 euros to jest bez zwrotne wszystko tylko dlatego ze 20 lat pracuje i jestem w trudnej sytuacji zdrowotnej na razie
Pozniej sie wygrzebie
Problem tyko takize ja nie moge jesc ..... nie czuje potrzeby i gdy cos ci wlasciciele do mnie pisza ja sie trzese i wymiotuje slina tak mi sie cos robi ze nie moge opanowac ..... ale Farmer sie nie przejmuj ja Niunia wyjde z tego
Troche mi sie w kreci glowie ale to przejdzie bo jestem pod dobra opieka ![]()