Ile macie lat i jak wyglądacie ![]()
Ja jestem dziewicom
Ja jestem dziewicom
Nie rób se jaj ![]()
Ja jestem dziewicom
Z której strony?
Sorki ![]()
Jajka se robicie a to jest powazny temat ![]()
Nie skupiaj się na tym Miklosza. Rób to, co lubisz, co sprawia ci jakąś frajdę w życiu.
Jajka se robicie a to jest powazny temat
A co, mamy się smutać ciągle jak Ty? Już zakladaleś tu temat o prawiczkach.
O czym chcesz dyskutować z prawiczkami i dziewicami? O seksie teoretycznym? Czy w grupie będziecie się użalać nad swym losem?
Zaproś raczej do dyskusji tych, którzy prawiczkami nie są. Może jakieś wskazowki Ci dadzą, jak przestać być:))
Miklosza napisał/a:Jajka se robicie a to jest powazny temat
A co, mamy się smutać ciągle jak Ty? Już zakladaleś tu temat o prawiczkach.
O czym chcesz dyskutować z prawiczkami i dziewicami? O seksie teoretycznym? Czy w grupie będziecie się użalać nad swym losem?
Zaproś raczej do dyskusji tych, którzy prawiczkami nie są. Może jakieś wskazowki Ci dadzą, jak przestać być:))
Przecież nie dziewice żeńskie i męskie tez mogą wchodzić
Julia life in UK napisał/a:Ja jestem dziewicom
Nie rób se jaj
Ja poważnie pisze
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja jestem dziewicom
Nie rób se jaj
Ja poważnie pisze
No co ty przecież masz córkę ![]()
Julia life in UK napisał/a:Ja jestem dziewicom
Z której strony?
Sorki
Zgadnij ![]()
Julcia jest dziewicą jeśli chodzi o stosunek pracy. ![]()
Julcia jest dziewicą jeśli chodzi o stosunek pracy.
To też
... chociaz pracowalam juz rok czasu
Legat napisał/a:Julcia jest dziewicą jeśli chodzi o stosunek pracy.
To też
A ja 2 ![]()
Julia life in UK napisał/a:Legat napisał/a:Julcia jest dziewicą jeśli chodzi o stosunek pracy.
To też
A ja 2
Wow rok dłużej ode mnie
chociaz jakby zliczyc trochę pracy w Polsce zanim wyjechalam to też by bylo jakies 2 lata
Mam 58 lat i wyglądam jak luksusowy samochód z 1967 roku, prostu z salonu, garażowana, brak przebiegu, maska nie klepana, lekko podrasowane zderzaki, na tylnych siedzeniach folia wciąż fabryczna i sprężysta strefa zgniotu.
Mam 58 lat i wyglądam jak luksusowy samochód z 1967 roku, prostu z salonu, garażowana, brak przebiegu, maska nie klepana, lekko podrasowane zderzaki, na tylnych siedzeniach folia wciąż fabryczna i sprężysta strefa zgniotu.
Poważnie 58 lat myślałem że jesteś młodsza ale ok ![]()
KoralinaJones napisał/a:Mam 58 lat i wyglądam jak luksusowy samochód z 1967 roku, prostu z salonu, garażowana, brak przebiegu, maska nie klepana, lekko podrasowane zderzaki, na tylnych siedzeniach folia wciąż fabryczna i sprężysta strefa zgniotu.
Poważnie 58 lat myślałem że jesteś młodsza ale ok
E tam, odejmuje sobie pewnie ![]()
Miklosza napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Mam 58 lat i wyglądam jak luksusowy samochód z 1967 roku, prostu z salonu, garażowana, brak przebiegu, maska nie klepana, lekko podrasowane zderzaki, na tylnych siedzeniach folia wciąż fabryczna i sprężysta strefa zgniotu.
E tam, odejmuje sobie pewnie
No nie wiem
Solaris napisał/a:Miklosza napisał/a:Poważnie 58 lat myślałem że jesteś młodsza ale ok
No nie wiem
Kobiety zawsze sobie odejmują ![]()
Miklosza napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Mam 58 lat i wyglądam jak luksusowy samochód z 1967 roku, prostu z salonu, garażowana, brak przebiegu, maska nie klepana, lekko podrasowane zderzaki, na tylnych siedzeniach folia wciąż fabryczna i sprężysta strefa zgniotu.
Będziesz cicho?
![]()
"To Ty stara d***a jesteś "
to nie ja to Boguś Linda powiedział
przed lustrem w filmie "Psy"
Miklosza napisał/a:Solaris napisał/a:E tam, odejmuje sobie pewnie
No nie wiem
Kobiety zawsze sobie odejmują
No może
Miklosza napisał/a:Solaris napisał/a:E tam, odejmuje sobie pewnie
No nie wiem
Głównie od ust ![]()
25 2026-02-13 02:06:40 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-02-13 02:08:13)
Miklosza, nawet jeśli pojawi się w tym wątku stu prawiczków i drugie tyle dziwic i wszyscy napiszą ile mają lat oraz jak wyglądają, to co zrobisz z tą wiedzą? ![]()
KoralinaJones napisał/a:Mam 58 lat i wyglądam jak luksusowy samochód z 1967 roku, prostu z salonu, garażowana, brak przebiegu, maska nie klepana, lekko podrasowane zderzaki, na tylnych siedzeniach folia wciąż fabryczna i sprężysta strefa zgniotu.
"To Ty stara d***a jesteś "
![]()
![]()
to nie ja to Boguś Linda powiedział
przed lustrem w filmie "Psy"
Nie tłumacz się, oberwie się Tobie, nie Bogusiowi ![]()
Miklosza, nawet jeśli pojawi się w tym wątku stu prawiczków i drugie tyle dziwic i wszyscy napiszą ile mają lat i jak wyglądają, to co z tą wiedzą zrobisz?
Wymienię doswiadczenia a raczej brak ich
![]()
Solaris napisał/a:Miklosza napisał/a:No nie wiem
Głównie od ust
I kilogramów ![]()
Wymienię doswiadczenia a raczej brak ich
![]()
A na czym ma polegać ta wymiana braku doświadczeń?
Będziecie się licytować kto bardziej nie ma doświadczenia?
![]()
I kilogramów
O to, to... to! W tym to już jesteśmy prawdziwymi mistrzyniami
Zresztą w czym nie jesteśmy?
![]()
30 2026-02-13 07:41:01 Ostatnio edytowany przez paslawek (2026-02-13 07:47:46)
i jeszcze....mistrzynie
....w Sewilli balowaniu
Z Manili do Brasili
w popłochu uciekaniu
w Vanilii wąchaniu
leżeniu,pachnieniu
energii kosmicznych wchłanianiu
w łapaniu moli i motyli ganianiu
paznokci łamaniu
w maglu , w plotkowaniu
w bajaniu i w czarowaniu
w pasjansa i oczu w słup stawianiu
gałek ich ocznych
wytrzeszczaniu i wywracaniu
bazylii do sosu pomidorowego dawkowaniu
w od ust sobie kilogramów odejmowaniu
W tequili spożywaniu
Tortillą tequili zakąszaniu
goryli oswajaniu
z Godzillą i Elvisem polemizowaniu
w dzikich tańcach na stole
na klepisku i w stodole
w dzieleniu włosa na czworo
w pukaniu się w czoło
języka pokazywaniu
w gaci praniu
trzeszczeniu za uchem
boksowaniu brzuchem
szukaniu dziury w moście
w święta w dni powszednienie i w poście
w goleniu odnóży i bobra
w tym każda mistrzyni jest dobra
w chowaniu orzeszków do dziupli
gdzie zapas się ich nie uszczupli
![]()
Miklosza, a czy ja kiedykolwiek napisałam na tym forum jakiś post na niepoważnie? ![]()
Miklosza, a czy ja kiedykolwiek napisałam na tym forum jakiś post na niepoważnie?
Nieee co Ty nigdy ,Ty zawsze jestes powazna ![]()
Sporo jest prawików w sieci czasami przychodzą tez tutaj ale zawsze odchodzą ![]()
Sporo jest prawików w sieci czasami przychodzą tez tutaj ale zawsze odchodzą
Znowu o tym samym. Jak Ci dzień minął? Bo mnie dużo lepiej niż poprzednie ![]()
Miklosza napisał/a:Sporo jest prawików w sieci czasami przychodzą tez tutaj ale zawsze odchodzą
Znowu o tym samym. Jak Ci dzień minął? Bo mnie dużo lepiej niż poprzednie
Jak zwykle Nuda
Dobrze ze tobie lepiej minoł ![]()
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Sporo jest prawików w sieci czasami przychodzą tez tutaj ale zawsze odchodzą
Znowu o tym samym. Jak Ci dzień minął? Bo mnie dużo lepiej niż poprzednie
Jak zwykle Nuda
Dobrze ze tobie lepiej minoł
Tak mialam dziś pierwszy dzień zadan od psychoterapeuty online i bardzo dobrze mi poszło... Ty kiedy idziesz do psychoterapeuty?
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Znowu o tym samym. Jak Ci dzień minął? Bo mnie dużo lepiej niż poprzednie
Jak zwykle Nuda
Dobrze ze tobie lepiej minołTak mialam dziś pierwszy dzień zadan od psychoterapeuty online i bardzo dobrze mi poszło... Ty kiedy idziesz do psychoterapeuty?
Ja nie idę do psychoterapeuty
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Jak zwykle Nuda
Dobrze ze tobie lepiej minołTak mialam dziś pierwszy dzień zadan od psychoterapeuty online i bardzo dobrze mi poszło... Ty kiedy idziesz do psychoterapeuty?
Dlaczego nie? On super jest mi już pierwszy dzień jest lepiej
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Tak mialam dziś pierwszy dzień zadan od psychoterapeuty online i bardzo dobrze mi poszło... Ty kiedy idziesz do psychoterapeuty?
Co on powiedział że bym wyszedł do ludzi i takie bzdury
40 2026-02-17 23:31:24 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-02-17 23:31:43)
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Ja nie idę do psychoterapeuty
To nie są bzdury....a mnie mój psychoterapeuta zamiast tylko gadać bez sensu to dal konkretne zadania i wszystkie je wykonałam i dziś mam dużo lepszy dzień
Miklosza napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Dlaczego nie? On super jest mi już pierwszy dzień jest lepiej
To nie są bzdury....a mnie mój psychoterapeuta zamiast tylko gadać bez sensu to dal konkretne zadania i wszystkie je wykonałam i dziś mam dużo lepszy dzień
Jak Ci pomaga to wykonuj ![]()
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Co on powiedział że bym wyszedł do ludzi i takie bzdury
Jak Ci pomaga to wykonuj
Tak bede codzien wykonywać
Co dziś robiłaś ?
Co dziś robiłaś ?
Udalo mnie sie wiecej w domu posprzatac-cala kuchnie w jeden dzien,robilam przerwy jak bylam zmęczona, ugotowalam.domowy obiad pierwszy raz od długiego czasu, wyszlam ba chwile przed dom bez ataku paniki, wiecej bylam po za lozkiem aktywna, mimo, ze nadal w nim lezalam w ciagu dnia. Jutro ciekawe jakie bede miec zadania ![]()
Solaris napisał/a:I kilogramów
![]()
Kobiety górom! ![]()
Priscilla napisał/a:Solaris napisał/a:I kilogramów
![]()
Kobiety górom!
Dokladnie górom kobiety
Dołem chłopaki ![]()
Solaris napisał/a:Priscilla napisał/a:O to, to... to! W tym to już jesteśmy prawdziwymi mistrzyniami
![]()
Kobiety górom!
Dokladnie górom kobiety
Dołem chłopaki
Dla mnie gites ![]()
Julia life in UK napisał/a:Solaris napisał/a:Kobiety górom!
Dokladnie górom kobiety
Dołem chłopakiDla mnie gites
![]()
Trochę się zastanawiam o czym tu w zasadzie dyskutować w tym temacie. Znaczy, chyba tytuł wątku wyczerpuje temat.
Trochę się zastanawiam o czym tu w zasadzie dyskutować w tym temacie. Znaczy, chyba tytuł wątku wyczerpuje temat.
Jak zwykle trafiłaś w samą 10. Ja myślę że Miklosza chce być poklepywany po plecach i podnoszony na duchu bo jemu samemu nie chce się nic, bo dla niego wszystko jest be, fe, ziuziu i w ogóle najlepiej, zdaniem Mikloszy, żeby prawicto ktos stracił za niego. Wątek jest po to by pielegnować jego głęboko zakorzenione kompleksy, których on nie chce zmieniać choćby nawet przypadkiem mu się zechciało. Jak ja mu chciałem pomóc to on nawet nie chciał słuchać, jak widać on słucha tylko siebie.
Gorąco pozdrawiam wszystkich, którym się chce pracować nad sobą