Konizacja leep nie dostałam l4 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Konizacja leep nie dostałam l4

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Konizacja leep nie dostałam l4

Czy to jest częste, że po konizacji nie dostaje się chorobowego? Usłyszałam stanowcze nie więc nawet nie próbowałam tłumaczyć jaką mam pracę.
Co zrobić w razie krwotoku? Gdzie się zgłosić? Pracuję po 12 godzin, jest trochę dźwigania i zimno w pracy
Czy mogę brać tabletki antykoncepcyjne ciągiem żeby uniknąć większego krwawienia? Czasami jeśli nie chciałam mieć okresu to nie robiłam przerwy między opakowaniami

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2026-01-16 10:00:50)

Odp: Konizacja leep nie dostałam l4

Wtedy wybiera się innego lekarza i mówi o problemach zdrowotnych po zabiegu.

3

Odp: Konizacja leep nie dostałam l4
Goimon napisał/a:

Czy to jest częste, że po konizacji nie dostaje się chorobowego? Usłyszałam stanowcze nie więc nawet nie próbowałam tłumaczyć jaką mam pracę.
Co zrobić w razie krwotoku? Gdzie się zgłosić? Pracuję po 12 godzin, jest trochę dźwigania i zimno w pracy
Czy mogę brać tabletki antykoncepcyjne ciągiem żeby uniknąć większego krwawienia? Czasami jeśli nie chciałam mieć okresu to nie robiłam przerwy między opakowaniami

Weź zwolnienie od lekarza rodzinnego i jego pytaj.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Konizacja leep nie dostałam l4

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024