myśli samobójcze przez problemy seksualne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » myśli samobójcze przez problemy seksualne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: myśli samobójcze przez problemy seksualne

Nie mam innego wyjścia tylko popełnić samobójstwo bo albo zanika mi wzwód albo nie mogę opanować wytrysku. Jestem dla kobiety pośmiewiskiem i wzbudzam frustrację, nienawidzę siebie. Mimo że jestem przystojny to unikam seksu bo mnie to dobija. Mam 39 lat i to już koniec.
Bardzo chciałem być dobrym kochankiem ale nic nie wychodzi. Terapie, leki na potencje, leki na spowolnienie wytrysku już brałem ale od tego tracę czucie i wzwód zanika.
Dostaję załamań nerwowych co jakiś czas i nie widzę innego wyjścia jak samobójstwo. Nie spotykam się z kobietami od lat. Czuję się gorszym i niepełnowartościowym mężczyzną.
Czy ktoś zna jakieś środki na erekcję, które są niezależne od psychiki? Zastrzyki itp. Cokolwiek... Mam już tego dość

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: myśli samobójcze przez problemy seksualne
april_86 napisał/a:

Nie mam innego wyjścia tylko popełnić samobójstwo bo albo zanika mi wzwód albo nie mogę opanować wytrysku. Jestem dla kobiety pośmiewiskiem i wzbudzam frustrację, nienawidzę siebie. Mimo że jestem przystojny to unikam seksu bo mnie to dobija. Mam 39 lat i to już koniec.
Bardzo chciałem być dobrym kochankiem ale nic nie wychodzi. Terapie, leki na potencje, leki na spowolnienie wytrysku już brałem ale od tego tracę czucie i wzwód zanika.
Dostaję załamań nerwowych co jakiś czas i nie widzę innego wyjścia jak samobójstwo. Nie spotykam się z kobietami od lat. Czuję się gorszym i niepełnowartościowym mężczyzną.
Czy ktoś zna jakieś środki na erekcję, które są niezależne od psychiki? Zastrzyki itp. Cokolwiek... Mam już tego dość

Kto ci powiedział, że twoja  wartość jako człowieka zalezy od tego kiedy i jak masz wytrysk?

3

-- TO JEST MIEJSCE NA TWOJA REKLAME --

4

Salomonka napisał/a:
april_86 napisał/a:

Kto ci powiedział, że twoja  wartość jako człowieka zalezy od tego kiedy i jak masz wytrysk?

Która kobieta, lubiąca seks takie coś zaakceptuje. Nie wierze w to. Doprowadzi to do rozstania albo zdrady bo takiego czegoś na dłuższą metę nie da się zaakcteptować.

5

strarzak sam napisał/a:

nie rozumiem

6

strarzak sam napisał/a:

Super pomysł! Mogę ukraść? big_smile

7

Ja nie jestem przystojny i też nie mam seksu I co mam się powiesić bo nie uprawiam seksu

8

Priscilla napisał/a:
strarzak sam napisał/a:

Super pomysł! Mogę ukraść? big_smile

Siódme. Nie kradnij smile

Miklosza napisał/a:

Ja nie jestem przystojny i też nie mam seksu I co mam się powiesić bo nie uprawiam seksu

https://i1.memy.pl/obrazki/18d2909448_ale_.jpg

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » myśli samobójcze przez problemy seksualne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024