Rozmowy tuż po seksie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Rozmowy tuż po seksie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Rozmowy tuż po seksie

Mamy z moim partnerem w sumie od samego początku takie dość dziwne (dla mnie krępujące i chyba dla niego też) zachowanie, że tuż po seksie praktycznie się do siebie nie odzywamy nawet jeśli po wszystkim jesteśmy w siebie wtuleni. Nie jest to spowodowane wycieńczeniem, tylko tak jakby pojawiała się jakaś pustka w głowie i nie wiem... dystans? Potrafimy nawet sobie żartować w trakcie seksu, poza łóżkiem też jest nam wspaniale, a ten jeden moment jest jakiś "dziwny". Po seksie i po chwili przytulenia w ciszy zazwyczaj pierwsze co pada z jednej lub drugiej strony to coś przyziemnego w stylu że trzeba tu ogarnąć lub inne rzeczy życiowe w stylu że trzeba jechać na zakupy itp. Głupie to strasznie. big_smile

Też coś takiego macie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozmowy tuż po seksie

To masz nie lada problem big_smile
Czasem jest dobrze pomilczeć. To lepsze niż rozmowa w tym czasie o zakupach tongue

3 Ostatnio edytowany przez AdamJeden (2025-12-23 14:04:33)

Miya7 napisał/a:

Mamy z moim partnerem w sumie od samego początku takie dość dziwne (dla mnie krępujące i chyba dla niego też) zachowanie, że tuż po seksie praktycznie się do siebie nie odzywamy nawet jeśli po wszystkim jesteśmy w siebie wtuleni. Nie jest to spowodowane wycieńczeniem, tylko tak jakby pojawiała się jakaś pustka w głowie i nie wiem... dystans? Potrafimy nawet sobie żartować w trakcie seksu, poza łóżkiem też jest nam wspaniale, a ten jeden moment jest jakiś "dziwny". Po seksie i po chwili przytulenia w ciszy zazwyczaj pierwsze co pada z jednej lub drugiej strony to coś przyziemnego w stylu że trzeba tu ogarnąć lub inne rzeczy życiowe w stylu że trzeba jechać na zakupy itp. Głupie to strasznie. big_smile

Też coś takiego macie?

Zdarza się po szybkim numerku.
Albo: ile ? ... proszę, zgadza się, nara, nara big_smile

4

Ja tam po seksie idę spać. Zmęczony jestem

5

Bert44 napisał/a:

No właśnie, nie doceniamy tego waszego wysiłku smile Ale coś za coś smile

6

wieka napisał/a:

Tu trochę natura facetom poskąpiła. Czytałem gdzies, że prostytutka bez wiekszego wysiłku jest w stanie średnio 8 klientów obsłużyć jednego wieczoru. Sam widziałem przypadek, gdy dziewczyna na imprezie 3 chłopa jeden po drugim przewaliła, a i z kolejnymi 3 by nie było problemu.

Jak chcesz rozmawiać to rozmawiaj. Cisza też jest prezentem. U mnie czasem gadamy a czasem razem zasypiamy wtuleni

8

Bert44 napisał/a:

big_smile No, ale chociaż dobranoc powiesz?

9 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-12-27 03:31:50)

Miya7 napisał/a:

Też coś takiego macie?

Nie, nie mamy tak wink

Generalnie jednak nie rozumiem - skoro Ci to przeszkadza, a tak wnioskuję po tym, co napisałaś, to dlaczego sama tego nie zmienisz, przełamując tę niekomfortową dla Ciebie ciszę? Równocześnie dlaczego nie zapytasz partnera jak on to odbiera, ewentualnie otwarcie nie poprosisz, żeby może jednak nie był zawsze aż tak milczący? Być może on nie zdaje sobie z tego sprawy i jest mu tak dobrze, po prostu lubi sobie wtedy poleżeć w ciszy, ale to przecież nie znaczy, że nie jest w stanie tego przełamać. Trzeba o tym jednak powiedzieć.

10

Legat napisał/a:
wieka napisał/a:

Tu trochę natura facetom poskąpiła. Czytałem gdzies, że prostytutka bez wiekszego wysiłku jest w stanie średnio 8 klientów obsłużyć jednego wieczoru. Sam widziałem przypadek, gdy dziewczyna na imprezie 3 chłopa jeden po drugim przewaliła, a i z kolejnymi 3 by nie było problemu.

Omg, na jakie Ty imprezy chodzisz big_smile

11

Solaris napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Jak zdążę przed zasnieciem to tak smile

12

Bert44 napisał/a:
Solaris napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Jak facet szybko zasypia po seksie to znaczy, że seks był dobry:)

13 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-12-27 14:20:19)

Solaris napisał/a:
Bert44 napisał/a:
Solaris napisał/a:

Juz Ci mówiłem ze w porzo jestes smile

14

Bert44 napisał/a:
Solaris napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Juz Ci mówiłem ze w porzo jestes smile

No ba:)

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Rozmowy tuż po seksie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024