Przez swój niski wzrost 177 cm jestem skreślony ze znaleznieniem kobiety .Portale randkowe są przeznaczone dla mężczyzn +180 cm oraz którzy zarabiają co najmniej 10 tysięcy zł.Przed wejściem załozeniem konta powinno być napisane tak właśnie ,że to jest dla mężczyzn 180 cm i zarabiających 10 tysięcy zł .
Przecież na pierwszy rzut oka widać ,że jestem za niski .
1 2025-12-03 13:36:20 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2025-12-03 14:11:57)
10zl? Jesteś w podstawówce? To pieniążki to kieszonkowe od mamy?
Nie dopisałem tysięcy
Nie dopisałem tysięcy
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:10zl? Jesteś w podstawówce? To pieniążki to kieszonkowe od mamy?
Nie dopisałem tysięcy
To dopisz. Może myślą że jesteś dzieckiem skoro zarabiasz 10zl?
Czy na tnder trzeba podawać widełki jak w ofertach pracy?
niski1996 napisał/a:SmutnaDziewczyna007 napisał/a:10zl? Jesteś w podstawówce? To pieniążki to kieszonkowe od mamy?
Nie dopisałem tysięcy
Czy na tnder trzeba podawać widełki jak w ofertach pracy?
Dopisałem
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:niski1996 napisał/a:Nie dopisałem tysięcy
Czy na tnder trzeba podawać widełki jak w ofertach pracy?Dopisałem
To teraz kogoś znajdziesz. 10 tysięcy to dużo.
Jesteś niski i mniej jesz, więc możesz więcej inwestować. Same plusy.
8 2025-12-03 14:34:36 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2025-12-03 14:40:22)
niski1996 napisał/a:SmutnaDziewczyna007 napisał/a:To dopisz. Może myślą że jesteś dzieckiem skoro zarabiasz 10zl?
Czy na tnder trzeba podawać widełki jak w ofertach pracy?Dopisałem
To teraz kogoś znajdziesz. 10 tysięcy to dużo.
Jesteś niski i mniej jesz, więc możesz więcej inwestować. Same plusy.
Nie ma plusów u mnie nie zarabiam 10 tysięcy złotych.
Kobiety nie lubią kurdupli mam krótkie ręce i nogi .Marna budowę ciała mimo tego że trenuje .
Zrób jak ten koleś, załóż takie buty i problem się rozwiąże.
Zrób jak ten koleś, załóż takie buty i problem się rozwiąże.
![]()
Palec Boga napisał/a:Zrób jak ten koleś, załóż takie buty i problem się rozwiąże.
![]()
Odpierdol się ode mnie .
Palec Boga napisał/a:Zrób jak ten koleś, załóż takie buty i problem się rozwiąże.
![]()
Odpierdol się ode mnie .
![]()
Odpierdol się ode mnie .
![]()
Odpierdol się ode mnie .
Julia life in UK napisał/a:Palec Boga napisał/a:Zrób jak ten koleś, załóż takie buty i problem się rozwiąże.
![]()
Odpierdol się ode mnie .
Spadaj trollu nie Tobie odpisałam sam się odpierdol załóż sobie jeszcze 100 takich tematów, że masz 177cm i jesteś niski ![]()
Przez swój niski wzrost 177 cm jestem skreślony ze znaleznieniem kobiety .Portale randkowe są przeznaczone dla mężczyzn +180 cm oraz którzy zarabiają co najmniej 10 tysięcy zł.Przed wejściem załozeniem konta powinno być napisane tak właśnie ,że to jest dla mężczyzn 180 cm i zarabiających 10 tysięcy zł .
Przecież na pierwszy rzut oka widać ,że jestem za niski .
Dobra weź idź stąd konusie. Nudny od dawna ten twój trolling. Zdaj się na inwencję i wróć z czymś konkretnym
niski1996 napisał/a:Przez swój niski wzrost 177 cm jestem skreślony ze znaleznieniem kobiety .Portale randkowe są przeznaczone dla mężczyzn +180 cm oraz którzy zarabiają co najmniej 10 tysięcy zł.Przed wejściem załozeniem konta powinno być napisane tak właśnie ,że to jest dla mężczyzn 180 cm i zarabiających 10 tysięcy zł .
Przecież na pierwszy rzut oka widać ,że jestem za niski .Dobra weź idź stąd konusie. Nudny od dawna ten twój trolling. Zdaj się na inwencję i wróć z czymś konkretnym
Ty też jesteś troll. Wy oboje jesteście
pablo94 napisał/a:niski1996 napisał/a:Przez swój niski wzrost 177 cm jestem skreślony ze znaleznieniem kobiety .Portale randkowe są przeznaczone dla mężczyzn +180 cm oraz którzy zarabiają co najmniej 10 tysięcy zł.Przed wejściem załozeniem konta powinno być napisane tak właśnie ,że to jest dla mężczyzn 180 cm i zarabiających 10 tysięcy zł .
Przecież na pierwszy rzut oka widać ,że jestem za niski .Dobra weź idź stąd konusie. Nudny od dawna ten twój trolling. Zdaj się na inwencję i wróć z czymś konkretnym
Ty to się nie odzywaj nie proszona
Julia life in UK napisał/a:pablo94 napisał/a:Dobra weź idź stąd konusie. Nudny od dawna ten twój trolling. Zdaj się na inwencję i wróć z czymś konkretnym
... Dobrze, ze Ciebie ktos prosil o zabranie glosu ![]()
pablo94 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ty też jesteś troll. Wy oboje jesteście
... Dobrze, ze Ciebie ktos prosil o zabranie glosu
Tak, bo ja mogę a ty nie. Czego nie rozumiesz?
Julia life in UK napisał/a:pablo94 napisał/a:Ty to się nie odzywaj nie proszona
Tak Ty możesz co jedynie zamilczec ![]()
pablo94 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:
Tak Ty możesz co jedynie zamilczec
Wzajemnie