Przegrałem życie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Przegrałem życie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Przegrałem życie

Menu
Wykop.pl
Szukaj

Nie prowadzisz żadnej konwersacji

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link

seba199684
seba199684
6 min temu
Myslałem ,że będąc młodym człowiekiem znajdę dziewczynę ale niski wzrost mierzący 177 cm uniemożliwił mi znalezniem kobiety .Mam już 29 lat i jestem już młodym facetem i muszę się z tym pogodzić ,że będę sam .☹️☹️☹️
Czuje się z tym naprawdę źle ,że jestem taki niski.Nazywany jestem nieudacznikiem życiowym z powodu tego ,że jestem niepełnosprawny mający autyzm i uszkodzenia mózgu .Moja babcia ze strony ojca się śmieje ze mnie ,że jestem niskim ,niepełnosprawnym nieudacznikiem życiowym.Nic już ze mnie nie będzie .Możecie się śmiać bo wiem ,że ludzie są podli wredni i źli .Największym dla mnie wrogiem są urzędnicy państwowi ,policja ,straż miejska ,lekarze ,ratownicy medyczni,urzędnicy co pracują w mopsie.Jestem kompletnym dnem niski wzrost oraz choroba zniszczyła mi całkowicie życie .Nie umiem się wcale usamodzielnić mimo tego ,że pracuje w zakładzie aktywności zawodowej .Zbyt mało zarabiam ,żeby się utrzymać .W szkole kiedyś byłem gnębiony znęcali się nade mną psychicznie i fizycznie nie byłem w stanie się obronić bo jestem niski i drobny i do dziś .Nie wiem po co się urodziłem .Nie mam żadnego wykształcenia ani zawodu.Mam pretensje do losu ,że się urodziłem.Jestem kompletnym z..j..eb.em genetycznym.
Nic dobrego mnie nie czegoś oprócz upokorzenia .

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Przegrałem życie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024