Przykre doświadczenia z kobietami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przykre doświadczenia z kobietami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 41 ]

1 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2025-09-22 10:24:31)

Temat: Przykre doświadczenia z kobietami

Mam przykre doświadczenia z kobietami że względu na swój wzrost .Mierze 177 cm i z powodu niskiego wzrostu byłem odrzucany w relacjach damsko męskich.Mam już 29 lat i nigdy nie byłem w związku zaznaczyłem na Badoo i Tinderze ,że jestem niski mierze 177 cm i szukam niskiej kobiety pomiędzy 150-165 cm.Nawet wśród niskich kobiet jestem odrzucany naprawdę jestem kurwa mać odrzucany .Naprawdę byłem u nie jednego specjalisty i żaden mnie nie rozumiał ani nie chciał mi pomóc .
Słyszałem nawet wywiadach w socjal mediach ,że niscy faceci często są odrzucani przez kobiety .Bardzo niski mi wzrost doskwiera w życiu .Mam kompletną traume z tego powodu .Zero kompletnie zalet ma niski wzrost u mężczyzn kompletnie zero .Każdy niski mężczyzna powinien pobierać rentę za to ,że jest zbyt niski .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przykre doświadczenia z kobietami

Tworzysz kolejny temat dotyczący tej samej materii. Tylko po co?

Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

4

Julia life in UK napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

5

Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

6

Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

7

Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

8

Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

Oglądałaś wywiady kobiet którzy negatywnie wypowiadają się na temat niskich mężczyzn.

niski1996 napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

Oglądałaś wywiady kobiet którzy negatywnie wypowiadają się na temat niskich mężczyzn.

Nie

10

niski1996 napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

Oglądałaś wywiady kobiet którzy negatywnie wypowiadają się na temat niskich mężczyzn?

11

niski1996 napisał/a:

Bp on trolluje

Nie

No właśnie nie więc nie masz pojęcia o problemach o niskim wzroście .

Ja już Ci odpisałam w innym Twoim wątki niski1996, że ja bardzo lubię niskich panów smile, mój ideał to 170cm u mężczyzny, więc Ty to już jesteś za wysoki dla mnie tongue.

Fiksacja na wzroście czy wyglądzie świadczy, że siebie nie lubisz i choćbyś nagle podskoczył 20 cm do góry to dalej czułbyś do siebie niechęć i znalazłbyś sobie powód by samego siebie odrzucić. Jak Ty siebie odrzucasz, to dlaczego ktoś miałby wybrać Ciebie? W y d a j e Ci się, że wyższy wzrost czy inny wygląd usunąłby to nieprzyjazne uczucie, które masz do samego siebie, ale to ułuda łatwego rozwiązania. Łatwe rozwiązanie nie istnieje poza clickbaitowymi filmikami guru na Internecie.

Z drugiej strony: jak jest kobieta, która odrzuca mężczyznę  t  y l k o z powodu jego wzrostu, to raczej coś jest z nią nie tak i nie należy chcieć z taką osobą być w związku, bo z tego byłyby tylko problemy. Każdy ma preferencje, co by najbardziej lubił, ale jak spotyka się fajnego, realnego człowieka, to się go bierze takim jakim jest, bo też i jakieś preferencje przestają wtedy, dziwnym trafem, być aż tak ważne wink.

niski1996 napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Nie

Jak nie mam jak mam ! Człowieku ja mam.165 cm wzrostu. A chciala bym być zawsze wyższa. Jak będziesz mial 165 cm wzrostu to pogadamy o prawdziwych problemach

niski1996 napisał/a:

Nie

Jak nie mam jak mam ! Człowieku ja mam.165 cm wzrostu. A chciala bym być zawsze wyższa. Jak będziesz mial 165 cm wzrostu to pogadamy o prawdziwych problemach

Ja mam 163cm i w sumie mogłabym mieć z 3 cm mniej, bo małe jest piękne *_*.
Panów dryblasów nie preferuję.

zwykła_dziewczyna napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Ja mam 163cm i w sumie mogłabym mieć z 3 cm mniej, bo małe jest piękne *_*.
Panów dryblasów nie preferuję.

A mnie się nawet ostatnio wydawało, że uroslam. Niestety tylko mnie sie wydawało. Taka jedna dziewczyna zakładała szpilki to była trochę wyższa ode mnie, a raz poszła bez szpilek i ja sobie myślę "ze fajnie uroslam,bo ta dziewczyna jest niższa niż była " dopiero później się skapnęłam,że ona wcześniej buty na obcasie ubierała  big_smile

niski1996 napisał/a:

Każdy niski mężczyzna powinien pobierać rentę za to ,że jest zbyt niski .

A Ty nie pobierasz?
Ja jestem trochę niższy od Ciebie, mam 1.70
Renta normalnie przysługuje, ktoś Cię oszukał że nie.

Leć do Azji, tam będziesz wielkoludem

17 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-09-22 12:56:06)

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Każdy niski mężczyzna powinien pobierać rentę za to ,że jest zbyt niski .

A Ty nie pobierasz?
Ja jestem trochę niższy od Ciebie, mam 1.70
Renta normalnie przysługuje, ktoś Cię oszukał że nie.

Leć do Azji, tam będziesz wielkoludem

Dokładnie tam będzie jak oliwer w krainie krasnali.  A wogole jak można narzekać na 178 cm wzrostu przecież jakbym ja miała chociaż te 175 cm to by było super, a tak muszę nosic szpilki bo mam 165 cm i mnie nogi od tego już odpadają od tych szpilek

Dokładnie tam będzie jak oliwer w krainie krasnali.

Guliwer, łośku!

muszę nosic szpilki bo mam 165 cm i mnie nogi od tego już odpadają od tych szpilek

MAM TEN SAM PROBLEM!

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Dokładnie tam będzie jak oliwer w krainie krasnali.

Guliwer, łośku!

muszę nosic szpilki bo mam 165 cm i mnie nogi od tego już odpadają od tych szpilek

MAM TEN SAM PROBLEM!

Jak to taki sam? Też nosisz szpilki ? big_smile

20

Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

po co wlasnie troljuje ? podbiijanie postów? choc jak ne wiadomo o co chodzi to wlasnie o pieniądz..

jea1 napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Bp on trolluje

po co wlasnie troljuje ? podbiijanie postów? choc jak ne wiadomo o co chodzi to wlasnie o pieniądz..

??? O pieniądz? W sensie, że jak można na tym zarobić?

zwykła_dziewczyna napisał/a:
jea1 napisał/a:

Bp on trolluje

??? O pieniądz? W sensie, że jak można na tym zarobić?

Nikt tutaj nie zarabia na trollowaniu  big_smile

23

Męczybuła w natarciu tongue

Solaris napisał/a:

No jeszcze bedzie tak 20 lat marudzil, ze on ma 178 i jest niski, bo  mu 2 cm zabrakło  big_smile

25

Solaris napisał/a:

No jeszcze bedzie tak 20 lat marudzil, ze on ma 178 i jest niski, bo  mu 2 cm zabrakło  big_smile

Zafiksował się na tych 177 cm. Co by zrobił, gdyby miał 167? Sepuku? tongue
177 cm to nie jest mało. Rozumiem, że każdy chciałby 190, ale trzeba grać takimi kartami, jakie nam dano. Zmieniać na lepsze to, co można a resztą się nie przejmować.

Solaris napisał/a:
Solaris napisał/a:

Zafiksował się na tych 177 cm. Co by zrobił, gdyby miał 167? Sepuku? tongue
177 cm to nie jest mało. Rozumiem, że każdy chciałby 190, ale trzeba grać takimi kartami, jakie nam dano. Zmieniać na lepsze to, co można a resztą się nie przejmować.

big_smile ... oczywiście, ze to nie jest mało. Ja moglabym miec partnera nawet tego samego wzrostu co ja, np,ale wiadomo juz nie bede miała

27 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-09-22 16:43:12)

big_smile ... oczywiście, ze to nie jest mało. Ja moglabym miec partnera nawet tego samego wzrostu co ja, np,ale wiadomo juz nie bede miała

Jest dużo niskich kobiet dla których 177 to jest naprawdę dużo, więc nie widzę problemu. Już nie pisze o tych, dla których to nie ma większego znaczenia. Są takie pary, gdzie ona jest wyższa i też jest dobrze.
A Ty to nie czaruj już bo będziesz miała, ja Ci to mówię!

Solaris napisał/a:

Jest dużo niskich kobiet dla których 177 to jest naprawdę dużo, więc nie widzę problemu. Już nie pisze o tych, dla których to nie ma większego znaczenia. Są takie pary, gdzie ona jest wyższa i też jest dobrze.

Ja tez miałam kiedyś chłopaka ze 2cm niższego tylko,ze to bylo w gimnazjum to niewiem czy sie liczy big_smile . A tak ogolnie to mi nie przeszkadza wzrost, no chyba,ze ktos by mial 150 w kapeluszu   ... Ale jakie  bede miala? A skąd o tym wiesz big_smile

29

A ja mam 163-4  cm i co nie widzę w tym problemu  za to jestem brzydki

30

Solaris napisał/a:

Ja tez miałam kiedyś chłopaka ze 2cm niższego tylko,ze to bylo w gimnazjum to niewiem czy sie liczy big_smile . A tak ogolnie to mi nie przeszkadza wzrost, no chyba,ze ktos by mial 150 w kapeluszu   ... Ale jakie  bede miala? A skąd o tym wiesz big_smile

Ja wszystko wiem, mam szklaną kulę i widzę przyszłość wink

Solaris napisał/a:
Solaris napisał/a:

Fajnie wiedzieć, no i co tam dla mnie wywrozylas? big_smile

32

Solaris napisał/a:

Fajnie wiedzieć, no i co tam dla mnie wywrozylas? big_smile

Bruneta wieczorową porą. Pojawi się niedługo. Tak się zakochasz, że podzielisz się z nim swoim zasiłkiem big_smile

33

Problemy pierwszego świata?

Mnie osobiście pociąga, jak facet jest parę centymentrów wyższy (tak o pół twarzy), tak że można się fajnie wtulić pod podbródek. A to nadal jest mniej niż twoje deklarowane centymetry, lol.

Więc się dziwię, jak piszesz, że 177 to niski facet.

Tak sobie myślę, że jak piszesz w profilu że szukasz NISKICH dziewczyn (tu wstaw przedział centymetrowy) bo sam jesteś NISKI to bije kompleksami NIŻSZOŚCI na kilometr wink Sądzę że to je może odrzucać bo wygląda jakbyś przede wszystkim sam siebie nie akceptował, a po drugie te o wzroście (tu wstaw przedział centymetrów) poniekąd obrażasz (dobra, tu może coś dopowiadam, ale brzmi jak "dla niskiej tylko niscy! Jesteś drugiego sortu".

Albo po prostu mało jest na Tinderze dziewczyn niższych niż 165. Zwłaszcza w pokoleniu karmionym sterydami tongue

Źle celujesz. Niskie kobiety lecą na olbrzymów, ponieważ czują się niepewnie. Ja to zauważyłem. Jakieś też mega kompleksy. Potrafią jątrzyć, być złośliwie szczególnie wobec koleżanek. Celuj w podobny wzrost

35

Wczoraj widziałem murzyna ok. 1,65 m z fajną wysoką blondynką w Rossmannie.

Może u ciebie problemem nie jest wzrost, tylko kolor skóry? lol big_smile tongue

36 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2025-09-28 21:19:37)

Im chętniej będziecie głosować na konfederację i jej mutacje i zamieszczać w sieci różne rasistowskie wyrzygi, tym więcej kobiet będzie się od was odsuwało. Rolnicy w Polsce mają zero ambicji. Rolnikiem był mój ojciec, a więc rolnikiem będę też ja. Poza ambicją zero dbania o własną higienę, zadłużeni, a potem dziw ze wsie się wyludniają. Praca dla kobiet to jedynie usługi fryzjerka, sprzedawczyni i właściwie tyle. Cześć kobiet próbuje wrócić mając już jakieś oszczędności ze względu głównie ze względu na sentyment z dzieciństwa (wracają nawet z Londynu i dobrej pracy), ale to, co zastają no cóż. Bardzo często po tygodniku dwóch wracają albo do dużego miasta w Polsce, albo za granicę.

Socjallibertarianin napisał/a:

Im chętniej będziecie głosować na konfederację i jej mutacje i zamieszczać w sieci różne rasistowskie wyrzygi, tym więcej kobiet będzie się od was odsuwało. Rolnicy w Polsce mają zero ambicji. Rolnikiem był mój ojciec, a więc rolnikiem będę też ja. Poza ambicją zero dbania o własną higienę, zadłużeni, a potem dziw ze wsie się wyludniają. Praca dla kobiet to jedynie usługi fryzjerka, sprzedawczyni i właściwie tyle. Cześć kobiet próbuje wrócić mając już jakieś oszczędności ze względu głównie ze względu na sentyment z dzieciństwa (wracają nawet z Londynu i dobrej pracy), ale to, co zastają no cóż. Bardzo często po tygodniku dwóch wracają albo do dużego miasta w Polsce, albo za granicę.

Ja nie glosuje na nikogo, a napewno nie na Konfederacje, bo nie mieszkam w Polsce. W Anglii jak będą wybory to zagłosuje na Liberals Party

38 Ostatnio edytowany przez Araamis (2025-10-21 23:59:46)

U facetów problemem jest nuda, nie wzrost. Mam 167cm wzrostu i nigdy nie miałem problemu z kobietami.. ale mam mnóstwo pasji i wciąż dodaję nowe.
Ktoś mi kiedyś ciekawie doradził, jest 50% kobiet które interesujesz i 50% kobiet które na ciebie nawet nie spojrzą.. po co marnować czas ? 50% to przecież mnóstwo kobiet wink

Facet musi jednak imponować czymś kobiecie, aby go w końcu zauważyła. Może to być świetna jazda motocyklem, bycie niezłym piłkarzem, inspirującym kucharzem.. jest mnóstwo pasji które kobiecie imponują. Każda jest inna, niezwykła. Uwielbiają tych niedostępnych i również lubią zapolować wink

Jeśli facet poświęca swój czas wyłącznie na pracę, piwo, tv, gry, będzie problem. Bo wróci do starych nawyków, kwestia czasu..

39

No niestety jesteś kurduplem i sie z tym pogódź i nie zawracaj gitary swoim pierdolamento

pablo94 napisał/a:

No niestety jesteś kurduplem i sie z tym pogódź i nie zawracaj gitary swoim pierdolamento

Wcale nie jest. Ma dobry wzrost tylko lubi marudzic big_smile

41

pablo94 napisał/a:

Wcale nie jest. Ma dobry wzrost tylko lubi marudzic big_smile

Oczywiście że nie, ale jego pieprzenie na dłuższą metę jest irytujące

Posty [ 41 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przykre doświadczenia z kobietami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024