Jestem dosyć niski i mierze 177 cm wzrostu i nigdy z tego powodu nie byłem w związku.Kobiety przeważnie się patrzą ,żeby facet był wyższy sporo od faceta nawet musi być wyższy w obcasach.Mam 29 lat i taki niski wzrost robi mi pod górkę .Gdziekolwiek pójdę to wśród mężczyzn jestem najniższy.Poszedłem z tym do psychologa ale nie otrzymałem żadnego zrozumienia ani nie rozumiał problemu związanym z niskim wzrostem .
2 2025-09-02 15:32:53 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2025-09-02 15:40:33)
Buty ortopedyczne se załóż.
Albo wychodu bujniejsza fryzurę i zrób sobie trwałą a'la lata 80-te.
Ewentualnie postaw punka.
Możesz też na co dzień chodzić na palcach.
Nie musisz dziękować za tyle porad.
Edit.
O popatrz, takie buty skombinuj:
[Youtube][url]https://youtube.com/shorts/Ckv4AZKBLyM?feature=shared[/youtube]
Szczudła załatwią sprawę
177 nie jest to najniższy wzrost, gdzie żyjesz, że same wysokie kobiety masz w otoczeniu?
177 nie jest to najniższy wzrost, gdzie żyjesz, że same wysokie kobiety masz w otoczeniu?
To forumowy maruda. Poczytaj jego posty to zrozumiesz,że tu nie o wzrost chodzi
Można też zrobić zabieg chirurgiczny wydłużania kości nóg
Jestem dosyć niski i mierze 177 cm wzrostu i nigdy z tego powodu nie byłem w związku.Kobiety przeważnie się patrzą ,żeby facet był wyższy sporo od faceta nawet musi być wyższy w obcasach.Mam 29 lat i taki niski wzrost robi mi pod górkę .Gdziekolwiek pójdę to wśród mężczyzn jestem najniższy.Poszedłem z tym do psychologa ale nie otrzymałem żadnego zrozumienia ani nie rozumiał problemu związanym z niskim wzrostem .
Z tego co piszesz to wzrost jest twoim najmniejszym problemem.
Ale zawsze możesz zwalić winę na wzrost.
Faktycznie wzrost to najmniejszy problem. Szkoda chłopaka.
GoldenEye odpuściła, a ten dalej jak zdarta płyta. Dla babki półtora metrowej to był byś jak koszykarz czikago buls
Dobra ja odpadłam, i tyle
Ahhh, dopiero teraz zauważyłem, że link do filmiku mi się nie wkleił dobrze.
Mea culpa
Mea cupla
Mea maxima culpa
Niski zrób tak jak ten facet poniżej, zakładaj takie buty jak on:
Tu problemem nie jest wzrost.
Spoko ten filmik
Wole niskiego niz glupiego .
15 2025-09-04 17:47:57 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-09-04 18:19:20)
Masz rację Alice1. Zdecydowanie lepszy niski niż przygłupek.
Masz rację Alice1. Zdecydowanie lepszy niski niż przygłupek.
Gorzej jak nie dosc ze niski to jeszcze mozg na trybie samolotowym .